• تاریخ انتشار : 1393/06/01 - 08:10
  • بازدید : 2057

قابل توجه کلیه پزشکان فعال در حوزه جغرافیایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان:به اطلاع کلیه پزشکان فعال در حوزه جغرافیایی معاونت درمان می رساند با توجه به اجرای برنامه ثبت مرگ و میر در شهر تهران تغییراتی در فرایند دریافت گواهی فوت ایجاد شده است...

به اطلاع کلیه پزشکان فعال در حوزه جغرافیایی معاونت درمان می رساند با توجه به اجرای برنامه ثبت مرگ و میر در شهر تهران تغییراتی در فرایند دریافت گواهی فوت ایجاد شده است؛ که به شرح ذیل می باشد:

-        از تاریخ 1/7/93 ارائه گواهی فوت به پزشکان منوط به داشتن گواهی بازآموزی مربوطه ( نحوه تکمیل صحیح گواهی فوت ) می باشد.

-        ثبت نام شرکت در کارگاه مربوطه از طریق معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی مربوطه صورت خواهد پذیرفت

-        کلیه گواهی های فوت قدیمی 3 برگی بایستی به معاونت های درمان مربوطه تحویل و گواهی فوت جدید 4 برگی جایگزین گردد.

-        در صورت عدم تکمیل صحیح گواهی های فوت، دفترچه جدید مجددا تحویل نخواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر توانید با شماره تلفن های 66707540-66761085 اداره بازرسی و نظارت آقای مشکوه‌السادات تماس حاصل نمایید