• تاریخ انتشار : 1400/12/05 - 11:35
میز خدمت سلامت در بیمارستان لقمان حکیم:

مدیر پرستاری دانشگاه، پای درد دل پرستاران

مدیر پرستاری دانشگاه، پای درد دل پرستاران

مدیر پرستاری دانشگاه با حضور در میز خدمت سلامت کادر پرستاری بیمارستان لقمان حکیم، پای درد دل آنها نشست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه با حضور در بیمارستان لقمان حکیم، از نزدیک ضمن پاسخگوئی به سوالات و درخواست های کادر پرستاری، به مشکلات آنها رسیدگی کرد.

مدیر پرستاری ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کلیه همکاران بیمارستانی بویژه کادر پرستاری در شرایط سخت درگیری با درمان و پیشگیری بیماری کرونا، اظهار داشت: از اهداف این جلسه دوستانه، ایجاد امکان ارتباط مستقیم مدیر پرستاری با کادر پرستاری و توضیح در خصوص آخرین استانداردها و دستورالعمل های حوزه پرستاری و حوزه نیروی انسانی است.

خانم مولا یادآور شد: جلسات مشابه در سایر بیمارستان ها نیز برگزار می شود، تا مدیر پرستاری دانشگاه از نزدیک در جریان مسائل و چالش های حوزه پرستاری قرار گرفته و براساس اولویت بندی و برنامه ریزی، پیگیری لازم جهت حل این مشکلات از مراجع ذی صلاح دانشگاهی و غیردانشگاهی انجام شود.

گفتنی است فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در روز چهارشنبه 4 اسفندماه 1400 در میز خدمت سلامت بیمارستان لقمان حکیم حضور یافت.

شایان ذکر است اجرای برنامه میز خدمت سلامت با حضور مدیر پرستاری دانشگاه از ماه گذشته با حضور در بیمارستان مهدیه تهران آغاز شد.