• تاریخ انتشار : 1397/06/17 - 10:42

مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور اعضاء هیات علمی دانشگاه بررسی شد

مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور اعضاء هیات علمی دانشگاه بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: نشستی با محوریت مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور دکتر یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان برگزار شد.

این نشست با حضور فوکال پوینت علمی و فنی برنامه، هیأت علمی بیمارستان امام حسین (ع)، نماینده اداره اطلاعات و فناوری دانشگاه، مسئولین فنی آزمایشگاه و کارشناس ITبیمارستانهایی که ورژن HISبه 8.5ارتقاء یافته است،در روز سه شنبه 13 شهریورماه تشکیل شد.

در این جلسه پیرامون چگونگی پیاده شدن دستورالعمل 27 گانه تجویز آزمایشات، امکان محدودسازی درخواست آزمایش و نمایش هشدار در هنگام درخواست تست همزمان توسط پزشک بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سپس گزارش بیمارستان های شهدای پاکدشت، لقمان حکیم و شهدای تجریش نیز به اطلاع همکاران رسانیده شد.

در خاتمه مقرر شد حداکثر تا یک هفته گزارش اقدامات انجام شده بطور کتبی به اداره امور آزمایشگاه های این معاونت ارسال شود.