• تاریخ انتشار : 1398/02/28 - 13:10

مدیریت بهره گیری صحیح بیمارستان ها از فرآورده های خونی با معاونین سازمان انتقال خون بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مدیریت بهره گیری صحیح بیمارستان ها از فرآورده های خونی با حضور مدیرکل سازمان انتقال خون استان تهران در معاونت درمان تشکیل شد.

نشست مذکور بر طبق مصوبه شورای مدیران معاونت درمان  و با حضور رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان، جلسه ای، مدیرکل و معاونین سازمان انتقال خون استان تهران و مسئولین آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی در روز دوشنبه 30 اردیبهشت ماه توسط اداره امور آزمایشگاه ها برگزار شد.

دکتر یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه ها در ابتدای این نشست به بیان مطالبی پیرامون ارتقا کیفیت نظارت معاونت درمان و تعامل بیشتر بر مصرف فرآورده های خونی که با مشقت تهیه می شود، پرداخت.

سپس در رابطه با سیاست حوزه معاونت درمان مبنی بر تشکیل جلسات مستمر برای کاهش مشکلات مصرف فراورده های خونی در مراکز درمانی حوزه معاونت درمان توضیحات لازم را ارائه کرد.

دکتر طباطبایی مدیرکل سازمان انتقال خون استان تهران نیز ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، در رابطه با منطقی نمودن درخواست مصرف فراورده های خونی بعنوان هدف اصلی سازمان در سال 98 مطالبی را بیان کرد.

همچنین در خصوص کارنامه عملکرد بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه و نیز مبالغ بدهی مراکز در رابطه با دریافت فراورده های خونی توسط انتقال خون و فرم عوارض ناخواسته که با فرمت جدید تهیه شده توضیحاتی ارائه کرد.

در خاتمه جلسه، نظرات و پیشنهادات افراد شرکت کننده مورد بحث وبررسی قرار گرفت.