• تاریخ انتشار : 1394/01/18 - 08:11
  • بازدید : 1941

مراجعه بیش از 37 هزار نفر به اورژانسهای تابعه دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه از مراجعه بیش از 37 هزار نفر به اورژانسهای تابعه دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد.

مراجعه بیش از 37 هزار نفر به اورژانسهای تابعه دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی

معاون درمان دانشگاه با اشاره به آمار مراجعان به اورژانسها و درمانگاههای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: در  ایام تعطیلات نوروز 37128 بیمار به اورژانس بیمارستانهای دولتی و 8768 بیمار نیز به درمانگاههای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مراجعه کرده اند.

به گفته دکتر یاوری از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 28 اسفندماه 93  تا ساعت 8 روز شنبه 15 فروردین ماه 94 تعداد 37128  نفر به بخشهای اورژانس بیمارستان های دولتی تابعه این دانشگاه و 8768  بیمار  نیز  به درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مراجعه کرده اند.

معاون درمان دانشگاه در ادامه سخنان خود افزود: ‌از مجموع بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستانهای تابعه،5201  بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند. همچنين از بیماران مراجعه کننده به درمانگاههای دولتی تابعه دانشگاه 617 نفر در بخش ها بستری شده اند.

بنا به گفته وي در طول تعطیلات نوروزی؛ 1513  نفر تحت اعمال جراحی اورژانس و الکتیو در مراکز پزشکی و بیمارستانهای تابعه  دانشگاه قرار گرفتند و  تعداد 517  بیمار از سایر مراکز پذیرش شده اند.