• تاریخ انتشار : 1397/04/29 - 09:00
معاونت درمان:

مراحل ساخت بیمارستان جدید ورامین با حضور وزیر بهداشت آغاز شد

مراسم کلنگ زنی بیمارستان جدید ورامین با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان (ره)، دکترنقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مقامات محلی صبح روز ۲۸ تیرماه برگزار شد

مراحل ساخت بیمارستان جدید ورامین با حضور وزیر بهداشت آغاز شد

معاونت درمان: مراسم کلنگ زنی بیمارستان جدید ورامین با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان (ره)، دکترنقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مقامات محلی صبح امروز ۲۸ تیرماه برگزار شد.

طرح افزایش تعداد تخت های بیمارستان شهید مفتح ورامین در قالب احداث ساختمانی جدید در ۶ طبقه با گنجایش۳۵۰ تخت به منظور ارائه خدمات جنرال در محوطه این بیمارستان آغاز شد.

گفتنی است منابع اصلی اجرای این پروژه توسط سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت و مشارکت ستاد اجرایی فرماندهی امام تامین شده است.

همچنین مجری احداث این بیمارستان شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی و تجهیزات پزشکی کشور است.

دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم کلنگ زنی بیمارستان جدید شهید مفتح ورامین گفت: با توجه به نسبت پایین تخت درمانی به جمعیت این شهرستان در مقایسه با استاندارد ملی و بحران کمبود زیرساخت های درمانی در این منطقه دانشگاه با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) اقدام به احداث بیمارستانی با ظرفیت ۳۵۰ تخت درمانی خواهیم کرد.

وی اظهارامیدواری کرد که با اجرای این پروزه به شاخص های درمانی و بهداشتی کشوری نزدیک شویم. این مهم افتخار بزرگی برای دانشگاه در راستای خدمات رسانی به مردم این منطقه است.

نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: با توجه به اینکه منطقه ورامین خاستگاه  قیام ۱۵ خرداد و انقلاب شکوهمند اسلامی است، برخورداری از خدمات حوزه سلامت و افزایش شاخص های درمانی یکی از حقوق اولیه این مردم است.

وی ادامه داد: امیدوارم با با افزایش  این خدمات سطح کمی و کیفی  شاخص های بهداشتی درمانی شهرستان افزایش یابد.

در ادامه این مراسم بیمارستان برکت شهید ستاری نیز در شهرستان قرچک با ظرفیت ۶۴تخت درمانی افتتاح شد.این بیمارستان با آغاز فعالیت در بخش های اورژانس، جراحی، داخلی، زنان و زایمان، رادیولوژی، مراقبت های ویژه و آزمایشگاه خدمات خود را به ساکنان شهرستان قرچک ارائه خواهد کرد.

گفتنی است این مرکز درمانی که اخیراً به منظور تجهیز بخش های تخصصی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته است، در ۴ طبقه و در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع احداث و ۹۶ تخت درمانی آن در زیر بنایی به مساحت ۸ هزار متر مربع مستقر شده است.

این مرکز با اعتبار عمرانی بالغ بر ۳۳۵ میلیارد ریال تکمیل و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آن را تجهیز کرده است.