• تاریخ انتشار : 1393/10/16 - 12:17

مراسم بازنشستگی یکی از کارشناسان صدورپروانه در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم بازنشستگی خدیجه حقیقت از کارشناسان واحد صدورپروانه معاونت درمان با حضور مدیران و پرسنل این معاونت، روز یکشنبه مورخ 14/10/93 در سالن جلسات برگزار شد.

مراسم بازنشستگی یکی از کارشناسان صدورپروانه در  معاونت درمان

در این مراسم همکاران ایشان در معاونت درمان از حسن سابقه و اخلاق نیکوی وی، به بیان خاطراتی از سالها همکاری با ایشان پرداختند.در اینخصوص خانم بالادست مدیر درمان، از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر وی تشکر و او را به عنوان یکی از با اخلاق ترین کارمندان این معاونت معرفی کرد.

همچنین دکتر جنتی رییس اداره صدورپروانه ها نیز در سخنانی ضمن تشکر از همکاران معاونت برای برپایی این مراسم، خاطراتی از سال ها خدمت با ایشان را بیان کرد.

گفتنی است در پایان این مراسم، هدایایی از طرف همکاران به وی اهداء شد.