• تاریخ انتشار : 1397/07/25 - 09:02

مراسم تكريم و معارفه روسای سابق و جدید بیمارستان آیت الله طالقانی برگزار شد/دکتر آقاجانی:افزایش اعمال جراحی و تقویت اورژانس ها در کیفیت آموزش تاثیر جدی دارد

مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت الله طالقانی با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه برگزار شد

مراسم تكريم و معارفه روسای سابق و جدید بیمارستان آیت الله طالقانی برگزار شد

معاونت درمان: مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت الله طالقانی با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه  دوشنبه ۲۳ مهرماه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، اساتید، پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز برگزار شد، از تلاشهای دکتر افشین محمدعلیزاده تقدیر و دکتر رضا زندی نیز بعنوان رییس جدید این مرکز معرفی شد.

در ابتدای مراسم دکتر افشین محمدعلیزاده رئیس سابق بیمارستان طالقانی با اشاره به سابقه پنج ساله مدیریتی خود در این مرکز گفت: از همراهی دکتر آقاجانی رییس دانشگاه و مدیرانی که تا به امروز ضمن اعتماد، مسئولیت خطیر ریاست بیمارستان را به عهده بنده واگذار کردند قدردانی می کنم و امیدوارم با حضور رییس جدید که فردی با اخلاق و توانمند است این مرکز مسیر تعالی را طی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان طالقانی آموزشی ترین بیمارستان در سطح دانشگاه است اظهار داشت: این مرکز با نام خانواده بزرگ طالقانی و در اختیار داشتن ۲۸ بخش تخصصی و فوق تخصصی، بخش های منحصر بفرد، اساتید و کادر پرستاری ارزشمند و پرسنل همراه و همدل خدمات گسترده ای را ارائه می دهد.

در ادامه این مراسم دکترزندی رییس جدید بیمارستان آیت الله طالقانی ضمن قدردانی از حسن اعتماد ریاست دانشگاه از تلاشهای ارزشمند دکترعلیزاده درراستای پیشرفت بیمارستان تشکر و برای وی در تمامی مراحل زندگی آرزوی توفیق کرد.

وی در ادامه، استفاده ازتمامی ظرفیت های بیمارستان بعنوان یکی از سیاستهای کاری خود مورد تاکید قرار داد و گفت: باید برای دستیابی به این مهم روابط تمامی ارکان و اجزای بیمارستان نظیر؛ دورن بخشی، بیرون بخشی، اساتید، پرستاری و سیستم های ادارای و خدماتی بازنگری شود.

رییس بیمارستان طالقانی گفت: یکی  از معیارهای دستیابی به اهداف متعالی دانشگاه و بیمارستان طالقانی، ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت ضمن رعایت شان کامل بیماران است، بنابراین رضایتمندی مراجعان نشانگر رسیدن به این هدف است.

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مراسم با  اشاره به فعالیت های  کلیدی و محوری مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی آیت الله طالقانی اظهار داشت: این مرکز با در اختیار داشتن ۱۰۳ عضو هیات علمی، ۲۵۰ دستیار تخصصی و فوق تخصصی، فلوشیپ ها دستیاران تخصصی دندانپزشکی مرکزی پرافتخار در حوزه آموزش پزشکی است.

وی با بیان این مطلب که بزرگان علم پزشکی کشور و اساتید ارزشمندی در این بیمارستان فعالیت می کنند، گفت:  این مرکزبا دراختیارداشتن کهکشانی از علمای پزشکی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده ها خدمات پژوهشی گسترده ای در زمینه علوم پایه و بالینی ارائه میدهد.

رییس دانشگاه در ادامه از افزایش رشد تولیدات علمی در رتبه بندی های بین المللی از منظر ارتقاء کیفیت تولیدات و تعداد استنادات در این مرکز خبر داد.

وی بیمارستان طالقانی را بعنوان مرکزی پیشرو در زمینه پیوند اعضا معرفی کرد و گفت: باعث افتخار است که در کشوری و در کادرپزشکی فعالیت می کنم که ارائه خدمات ارزنده انسانی را سرلوحه کار خود قرار داده است.

رییس دانشگاه با تاکید بر اهمیت جایگاه نیروی انسانی اظهار داشت: باید تمامی اجزای این بیمارستان بزرگ بعنوان یک تیم متحد ضمن ایجاد همدلی بیشتربرای ارتقا جایگاه دانشگاه و بطور خاص بیمارستان طالقانی تلاش کنند.

وی در بخش دیگری ازسخنان خود توضیحاتی در خصوص اداره بیمارستانها به صورت مستقل ارائه داد و گفت: از زاویه دید تیم مدیریتی دانشگاه تمامی مسئولیت ها اعم از آموزش، پژوهش ، درمان و نحوه اداره متوجه بیمارستان است به این معنی که مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی باید بصورت مستقل و با اختیارات کامل اداره شوند. امیدوارم بیمارستان آیت الله طالقانی نیز با توجه به پتانسیل های بالایی که در اختیار دارد مجوز لازم را برای اداره امور و استقلال خود کسب کند

اصلاح نسبت اعمال جراحی به کل خدمات یکی دیگر از مواردی بود که دکتر آقاجانی در مورد آن توضیحاتی را ارائه داد.

به گفته دکتر آقاجانی: افزایش اعمال جراحی، کوتاه تر کردن زمان اقامت بیماران،  تقویت ورودی های اعمال جراحی، تقویت و گسترش اورژانس، اتصال به شبکه هایی نظیر ۲۴۷، سکته های قلبی و تروما ها و سوانح مختلف با تکیه بر توانمندی های این مرکز تاثیرات مثبتی در تقویت فرآیند پذیرش بیماران و در نهایت امر آموزش ایفا می کند.

دکتر آقاجانی در ادامه به اصلاح و استقرار شاخص های اعتبار بخشی به عنوان اولین رکن مهم ارتقاء بیمارستانها اشاره کرد و گفت: استقرار ۹۰۳ سنجه کتاب اعتبار بخشی و اصلاح شاخص های اعتباربخشی امری مهم و ضروری است بنابراین ارتقا کیفیت از مسیر اعتبار بخشی با کتاب مدون علمی که توسط ۴۰۰ نفر از اساتید خبره تدوین شده است سند ارزشمندی است که باید در مراکز اجرا شود.

اهمیت و تمرکز بر موضوع بهره وری دومین رکن اساسی ارتقاء بیمارستانی بود که دکتر آقاجانی توضیحاتی را در خصوص آن ارائه داد. وی گفت: بهره وری به معنی استفاده حداکثری و بهینه از امکانات وسرمایه نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین، اولین و مهمترین سرمایه هر مرکزی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

دکتر آقاجانی در خاتمه با اشاره به تلاشهای دکتر علیزاده درراستای توسعه بخش ها، بازسازی و اصلاح فرآیندها در امر آموزش و پژوهش از وی قدردانی کرد و در ادامه از دکتر زندی به سبب پذیرش این مسئولیت خطیرتشکر و برای وی آرزوی موفقیت کرد