• تاریخ انتشار : 1397/07/21 - 10:42
معاونت درمان:

مراسم تكريم و معارفه روسای سابق و جدید بیمارستان شهید مدرس برگزار شد/ دکتر آقاجانی: ملاک دستیابی به جایگاه واقعی دانشگاه، «برنامه تمایز» است

مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه برگزار شد

ملاک دستیابی به جایگاه واقعی دانشگاه، «برنامه تمایز» است

معاونت درمان: مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه  صبح شنبه ۲۱ مهرماه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان،اساتید، پزشکان و کارکنان مرکز برگزار شد، از تلاشهای دکتر محمد سلیمانی تقدیر و دکتر ناصرملک پور علمداری نیز بعنوان رییس جدید این مرکز معرفی شد.

در ابتدای مراسم محمد سلیمانی رئیس سابق بیمارستان مدرس با اشاره به سابقه مدیریتی خود در این مرکز گفت: ۴۰ ماه از تاریخ ۴۰ ساله این مرکز را مسئولیت راهبری این مرکز داشتم و به این اعتقاد دارم که هر کار خوبی که در این مدت به ثمر نشست حاصل تلاش همه کارکنان در تمامی سطوح و اعضای هیات علمی و بخش های مختلف درمانی بود

وی در ادامه برای ریاست جدید این مرکز آرزوی توفیق کرد و گفت: دکتر ملک پور رئیس جدید بیمارستان شهید مدرس از اعضای خانواده این بیمارستان است که با آگاهی از مسائل مختلف این مرکز می تواند در زمینه مدیریتی ایفای نقش کند.

در ادامه نیز دکتر ملک پور رئیس جدید بیمارستان مدرس ضمن قدردانی و تشکر از زحمات رئیس سابق بیمارستان شهید مدرس، تاکید کرد: با همراهی ها و تجربه های  دکتر سلیمانی می توانیم در مسیر پیشرفت قدم می گذاریم.

وی همچنین از حسن اعتماد دکتر اقاجانی رئیس دانشگاه برای سپردن این مسئولیت قدردانی کرد و افزود: با تجربه سال ها مدیریت در این مرکز با مشکلات آن اشنا هستم و اطمینان دارم که زمینه های اجرای برنامه ها در روند بهبود وضعیت امکان پذیر است .

وی در ادامه اظهار داشت: با همکاری همه کارکنان و حمایت مسئولان دانشگاه روند آموزش، پژوهش و درمان تسریع و با جلب مشارکت حداکثری نخبگان، استادان و جوانان امکان توفیق در همه حوزه ها فراهم خواهد شد.

وی یکی از محوری ترین برنامه های خود را بهبود وضعیت اقتصاد سلامت عنوان کرد و افزود: با راه اندازی کلینیک های ویژه و برگزاری دوره های کوتاه مدت اموزشی می توانیم شاهد بهبود کیفیت و وضعیت سلامت باشیم و با تلاش مضاعف، توسعه متوازن و عادلانه را در دستور کار قرار خواهیم داد.

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس یکی از بیمارستان های اصلی و کلیدی است که نقش پررنگی در زمینه های مختلف و به خصوص آموزش پزشکی ایفا می کند.

وی با اشاره به اینکه بخش های مختلف و اساتید این بیمارستان در سطح ملی شناخته شده هستند، گفت: این امر مسئولیت سنگینی را برای مدیریت بیمارستان ایجاب می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تلاش ها و زحمات دکتر سلیمانی رئیس سابق قدردانی کرد و وی را نمونه بارز یک الگوی اخلاقی و پسندیده نامید.

وی همچنین در ادامه افزود: دکتر ملک پور رئیس جدید بیمارستان شهید مدرس نیز از خانواده این بیمارستان و از همین تیم مدیریتی است که ادامه دهنده راه توسعه و پیشرفت خواهد بود.

دکتر آقاجانی «برنامه تمایز» را یکی از محوری ترین راهبردهای دانشگاه دانست و در خصوص این برنامه توضیح داد: برای رسیدن به جایگاه واقعی دانشگاه در سطح ملی و بین المللی برنامه تمایز ملاک عمل خواهد بود که این مهم با تکیه بر داشته ها و نکات قوت و همچنین مزیت های نسبی دانشگاه تضمین می شود تا دانشگاه و ارکان آن با تمرکز بر این شاخصه ها بتواند به دانشگاهی متمایز تبدیل شود.

به گفته وی این برنامه نیاز به رایزنی و اظهار نظر استادان دارد تا بتوانیم با وحدت و همدلی به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم حرکت کنیم.

وی در ادامه این مراسم و در جمع اساتید و کارکنان بیمارستان شهید مدرس خواستار تسریع در فرایندهای رسیدگی درمان و ترخیص بیماران شد و در ادامه بر افزایش تعداد خدمات تخصصی در این مرکز تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزایش ارائه خدمات را موجب افزایش دانش و کیفیت آموزش پزشکی دانست و ایجاد کلینیک های تخصصی و پاراکلینیک ها را  راهکار مناسبی برای تقویت آن برشمرد.

دکتر آقاجانی همچنین ایجاد day care(مراقبت های روزانه) در بیمارستان را بسیار مهم و اساسی دانست تا بتوان خدمات متنوع و بیشتر درمانی با لحاظ اقامت کوتاه بیماران ارائه کرد.

وی در پایان نیروی انسانی و امکانات تخصصی را سرمایه های اصلی مراکز دانشگاهی دانست تا با ایجاد تفکر بهره ور بتوان از طریق آنها به جایگاه واقعی در عرصه ملی و بین المللی رسید.