• تاریخ انتشار : 1393/11/15 - 15:01

مراسم تودیع و معارفه مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری و مامایی دانشگاه با حضور دکتر یاوری معاون درمان و کلیه مدیران حوزه معاونت درمان در روز دوشنبه مورخ 13/11/93 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

در این مراسم که از خدمات مریم قربانپور تقدیر و لیلا عظیمی بعنوان مدیر جدید اداره پرستاری و مامایی منصوب شد؛ دکتر یاوری طی سخنانی ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی و تشکر و قدردانی از زحمات چندین ساله خانم قربانپور اظهار داشت: از آغاز طرح تحول نظام سلامت یکی از ادارات درگیر و فعال در اجرای هر چه بهتر این طرح اداره پرستاری و مامایی بود که تلاش های بیشماری انجام گرفت که می بایست این مسیر همانند گذشته پر قدرت به راه خود ادامه دهد.

در ادامه پس از ارائه گزارشی از عمکرد و برنامه های آتی این اداره توسط دکتر عظیمی، دیگر مدیران نیز از زحمات خانم قربانپور تشکر و قدردانی کردند.

گفتنی است در پایان این مراسم حکم انتصاب سرپرستی اداره پرستاری و مامایی دانشگاه به دکتر عظیمی اعطاء و با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای از سوی پرسنل و مدیران معاونت از زحمات قربانپور تشکر و قدردانی شد.