• تاریخ انتشار : 1397/05/08 - 11:03
معاونت درمان:

مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان ۱۵ خرداد برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان ۱۵ خرداد برگزار شد

معاونت درمان: مراسم تکریم و معارفه ریاست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی ۱۵ خرداد با حضور دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونان دانشگاه، اساتید و کارکنان در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم دکتر مسعود یاوری به عنوان رییس جدید بیمارستان ۱۵ خرداد معرفی و با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر سید اسماعیل حسن پور رییس سابق این مرکز قدردانی شد.

در ادامه این مراسم دکتر حسن پور رییس سابق بیمارستان ۱۵خرداد گفت: در طول چهار سال فعالیت در این مرکز رابطه ای صمیمانه به وجود آمد که موجب شده تا درحال حاضر این بیمارستان وضعیت قابل قبولی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه رییس دانشگاه در همکاری با این مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی سنگ تمام گذاشتند، اظهار کرد: از هر حیث اداره یک بیمارستان کاری بسیار دشوار است و از پاسخگویی به بیماران گرفته تا وجود مسایل مالی و چگونگی درآمدزایی را در بر می گیرد.

دکتر حسن پور ضمن تشکر از انتخاب دکتر یاوری برای ریاست مرکز ۱۵ خرداد، گفت: فرد ویژه ای برای پیشبرد اهداف بیمارستان معرفی شده و من هم برای هر چه بهتر شدن وضعیت این بیمارستان، با کمال میل آماده همکاری با ایشان هستم.

رییس سابق بیمارستان ۱۵خرداد با اشاره به فعالیت های انجام شده از سال ۹۲ افزود: بازنگری و تدوین برنامه استراتژیک، اجرای استانداردهای ایمنی بیمار و مدیریت خطر، اجرای استانداردهای نظام اعتباربخشی و ارائه خدات مراقبتی، درمانی و آموزشی در حوزه جراحی پلاستیک از جمله اقدامات انجام شده در این سال ها بوده است.

دکتر یاوری رییس جدید بیمارستان ۱۵ خرداد نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: دلایل مختلفی موجب شد تا مسئولیت اداره این مرکز را برعهده بگیرم؛ دکتر حسن پور را به عنوان معلم اخلاق و علم می شناسم و ادامه راه ایشان با هدف پیشبرد و اجرای برنامه های بیشتر افتخاری است که نصیب من شده، از سوی دیگر اعضای هیات علمی این مرکز در ایران جزو اساتید بی نظیر هستند از این رو قرار گرفتن در کنار آنها را فرصتی برای ارتقای سطح کیفی و کمی این مرکز می دانم.

به اعتقاد وی، آگاهی مردم برای دریافت مطالبات خود افزایش یافته بنابراین باید با مدیریت علمی، کارآمد و به روز خدمات مطلوب به مردم ارائه شود.

دکتر یاوری تصریح کرد: مدیریت بهینه منابع، شناسایی نقاط قوت و ضعف، حرکت در مسیر تحقق اهداف اسناد بالادستی و مدیریت بهره وری به منظور تبدیل ظرفیت های بالقوه به بالفعل در زمینه اقتصاد مقاومتی از محورهای اصلی برنامه های این بیمارستان خواهد بود.

رییس بیمارستان ۱۵ خرداد، قانونمداری، مدیریت منطقی، حفظ کرامت انسانی کارکنان و مشتریان و برقراری نظم و انضباط را از جمله مواردی برشمرد که سرلوحه فعالیت ها قرار خواهند گرفت.

در ادامه این مراسم، دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن قدردانی از تلاش های دکتر حسن پور در جایگاه ریاست بیمارستان ۱۵ خرداد گفت: دکتر حسن پور با ارائه گزارش مستند اقدامات قابل قبولی را در این مرکز به مرحله اجرا رسانده است که حکایت از رویکرد درست، فنی و مدبرانه ایشان برای اداره بیمارستان دارد.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین اداره بیمارستان خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه شخصی در بخش های مختلف، هیچ کاری به اندازه اداره یک مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی سخت نیست.

دکتر آقاجانی با اشاره به تنگناهای موجود برای تحقق اهداف تعریف شده اظهار کرد: ارتقای بهره وری و کیفیت دو برنامه ای است که به منظور بهبود وضعیت فعلی مجموعه دانشگاه تعریف شده است. در همین راستا مهرماه سال گذشته کمیته ای با عنوان ارتقای بهره وری تشکیل شد تا از این طریق شاخص های کیفی در زمینه های مختلف به صورت مرتب اندازه گیری و بررسی شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: همچنین باید از تمام ظرفیت های موجود در سرمایه انسانی مراکز به نحو شایسته بهره مند شد.

وی با اشاره به نام بلندآوازه بیمارستان ۱۵ خرداد در حوزه جراحی پلاستیک در ایران تصریح کرد: از نظر کیفی باید شاخص های مدنظر درخصوص تربیت نیروی انسانی متخصص و نوع ارائه خدمات درمانی به مردم در این مرکز مورد ارزیابی قرار بگیرد.

دکتر آقاجانی با تاکید بر حرکت برنامه های این مرکز در راستای تحقق دو برنامه ارتقای بهره وری و کیفیت، اظهار امیدواری کرد: بیمارستان ۱۵ خرداد باید بیش از گذشته بدرخشد و در رقابت های آموزشی، پژوهشی و خدمات پزشکی در کشور گوی سبقت را از دیگر رقبای خود برباید.

رییس دانشگاه با اشاره به اهمیت آموزش پزشکی گفت: مطالعات انجام شده نشان می دهد آموزش پزشکی بسیار به بیمار وابسته است؛ دانش پزشکی از طریق کتابخانه و کلاس های درسی منتقل نمی شود، دانشجو برای تبدیل شدن به پزشکی زبردست باید در اتاق عمل حاضر شده تا از نزدیک با رفتار و کارهای اساتید خود به ویژه در شرایط بحرانی آشنا شود.

وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت از خدمات ارزنده دولت دوازدهم به شمار می آید، افزود: در همین راستا باید خدمات بیمارستان ها ارتقا یابد و رشد کیفی و کمی فعالیت های پژوهشی نیز مدنظر قرار بگیرد.

دکتر آقاجانی در پایان اظهارامیدواری کرد: با همت مضاعف و مدیریت دکتر یاوری روزهای درخشان تری در انتظار مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی ۱۵خرداد باشد.