• تاریخ انتشار : 1394/10/05 - 11:07

مراسم تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند با حضور شهردار دماوند،دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر آسیایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دماون و جمعی از مسوولان شهرستان دماوند و خیرین سلامت برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم تکریم و معارفه رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند با حضور شهردار دماوند،دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر آسیایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دماون و جمعی از مسوولان شهرستان دماوند و خیرین سلامت  29 آذر ماه برگزار شد.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر حیصمی در طول دوران خدمتش برای وی در تمامی مراحل  زندگی آرزوی توفیق کرد.

وی با اشاره به سوابق درخشان خدمتی دکتر مسلمی فرد، وی را بعنوان رییس جدید بیمارستان سوم شعبان معرفی و برای وی در مسوولیت محوله آرزوی توفیق کرد.

دکتر رحمانی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت  که حاصل تلاشهای دولت تدبیر و امید است اظهار داشت: از مزایای اجرای این طرح ارزشمند کاهش فرانشیز درمانی بیماران است. اجرای بیمه همگانی با نام بیمه سلامت ایرانیان، یکی از بسته های طرح تحول نظام سلامت محسوب می شود که بر مبنای آن پوشش بیمه ای برای همه اقشار کشور مهیا شده و اتباع خارجی( افغانی) که دارای کارت اقامت مشمول بیمه بستری هستند نیز می توانند از این طرح بهرمند شوند.

در ادامه دکتر آسیایی سرپرست شبکه بهداشت شهرستان دماوند ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند  دکتر حیصمی در دوران تصدی مسوولیت بیمارستان و دوران جنگ تحمیلی و آرزوی توقیق برای دکتر مسلمی فرد خاطرنشان کرد: وضعیت بیمارستان سوم شعبان دماوند و خدمت‌رسانی در اورژانس و بخش‌های درمانگاهی بیمارستان نسبت به گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است، که مصداق آن افزایش تعداد مراجعان و رضایتمندی  مردم از خدمات این مرکز است.

دکتر حیصمی نیز که به افتخار بازنشستگی نائل شده است، در این مراسم به اقدامات صورت گرفته در دوران تصدی مسوولیت در این بیمارستان اشاره و  از زحمات پزشکان، پرستاران، کارکنان بیمارستان و همچنین حمایت خیرین سلامت قدر دانی کرد.

در ادامه دکتر مسلمی فرد  رئیس جدید بیمارستان سوم شعبان  دماوند ضمن تقدیر از زحمات دکتر حیصمی اظهار  داشت: باید شهری سالم و شهروندی بانشاط داشته باشیم و برای تحقق این امر دست به دست هم داده و همگی این خدمتگزاری را به نحو احسن انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: سلامتی موضوع مهمی است که با رنج و درد مردم در ارتباط است و مهم است که بتوانیم در این حوزه با کمک همه شهروندان، مسوولان و خیرین، در راستای کاهش درد و رنج مردم گام برداریم و  برای پرسنل درمانی بیمارستان نیز نشاط ایجاد کنیم.

دکتر مسلمی فرد افزود: آموزه‌های ما از مکتب اسلام این است که همه آن‌ چه را می‌تواند ما را به خدا نزدیک کند، خدمت به مردم است؛  ما نیز تلاش می‌کنیم در مسیر آن کرامت قدم برداریم تا مردمی که با رنج وارد بیمارستان می‌شوند با لبخند در بیمارستان باشند و با نشاط از بیمارستان خارج شوند.