• تاریخ انتشار : 1395/06/07 - 08:45

مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه برگزار شد/شش هزار مورد زایمان درسال و ارائه خدمات متمایز nicu از جمله افتخارات بیمارستان مهدیه است

مراسم تکریم و معارفه رییس بیمارستان مهدیه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ششم شهریور ماه در این مرکز برگزار شد.

در این مراسم که دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر طباطبایی رییس بیمارستان مهدیه، رئیس حراست دانشگاه،  مدیرکل بازرسی دانشگاه، مدیرروابط عمومی دانشگاه، اساتید و جمعی از پرسنل بیمارستان حضور داشتند، دکتر پیوندی تلاش کلیه مجموعه بیمارستان مهدیه را در راستای خدمت رسانی و کاهش مشکلات مردم جنوب شهر تهران ارزشمند و قابل تقدیر برشمرد.

وی در ادامه از تلاشها وخدمات دکتر سوری رییس سابق بیمارستان که با حداکثر توان تلاش کردند تا منشا اثرات مثبت در دانشگاه و بیمارستان باشند قدردانی و برای وی در تمامی مراحل زندگی وحرفه ای آرزوی توفیق کرد.

دکتر پیوندی در ادامه ضمن معرفی دکتر طباطبایی بعنوان رییس جدید این مرکز، وی را فردی پرتلاش و باتجربه مدیریتی گران سنگ معرفی کرد و اظهار امیدواری کرد که وی بتواند ضمن تعامل با کادر بیمارستان در جهت ارتقا و ساماندهی وضعیت بیمارستان و بیماران گامهای موثری بردارد و تغییرات مثبت عمده ای در این مرکز ایجاد کند.

رییس دانشگاه با اشاره به موقعیت استراتژیک بیمارستان مهدیه به لحاظ خدمت رسانی، قدمت طولانی، اساتید توانمند و موقعیت جغرافیایی  این مرکز، که در جنوبی ترین منطقه شهر تهران واقع شده است اظهار داشت: با توجه به اینکه در این منطقه بیمارستان دولتی برای ارائه خدمات تخصصی وجود ندارد، بنابراین این مرکز محل ارجاع بیماران از دیگر نقاط شهر و حتی اطراف تهران است که این مهم بار کاری بیمارستان خصوصا در بخش اورژانس را به شکل چشمگیری بالا برده است.

دکتر پیوندی ارائه خدمات درمانی مطلوب و باکیفیت، شش هزار مورد زایمان درسال و ارائه خدمات nicuبیمارستان که دربخش دولتی و خصوصی متمایز است را از افتخارات و ویژگی های برجسته بیمارستان مهدیه مرکز کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی بعنوان یک مشکل مزمن تاریخی در نظام سلامت کشور، از اقدامات دانشگاه در راستای تاسیس و راه اندازی 2 بیمارستان (در محدوده منطقه تحت پوشش دانشگاه و اطراف مرکز مهدیه) شهدای پاکدشت با 130 تخت بیمارستانی و بازسازی و تجهیز بیمارستان شهدای گمنام به منظور کمک به چرخه  منطقی  گردش درمانی بیماران خبر داد.

دکتر پیوندی در بخشی از سخنان خود درخصوص مواردی نظیربدهی بیمه ها و تاثیرات منفی آن و پرداخت کارانه ها توضیحات مبسوطی را ارائه داد و با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت اظهار داشت: این طرح ارزشمند که  از سال 93 آغازشد، موجبات شادابی و نشاط را برای مردم  فراهم آورد، این مسیرمطمئنا با قوت ادامه خواهد یافت.

دکتر پیوندی با اشاره به وظیفه ذاتی این مرکز مبنی بر تلاش درراستای ارائه خدمات شایسته تر به مردم وکمک به تولد نوزادانی سالم بعنوان آینده سازان کشور؛  گسترش بخش زنان و زایمان و نازایی، گسترش nicu  و بانک خون، سرمایه گذاری در پروژه های کوتاه مدت و میان مدت، توسعه فیزیکی، بازسازی زیر ساختهای فرسوده، تامین بودجه و تزریق نیروی هیات علمی و درمانی را راه حل مناسبی برای تحقق این مهم دانست.

وی با بیان این مطلب که نیازهای مردم به حق  و به سرعت در حال گسترش است، احداث  یک بیمارستان جامع زنان را با توجه به پتانسل های بالای بیمارستان مهدیه ازجمله دارا بودن هیات علمی تمام وقت و غیر تمام وقت، فضایی فیزیکی مناسب، تمایل همکاری شرکت های داخلی و خارجی در خصوص تاسیس بیمارستانی جدید در فضای این بیمارستان و موقعیت مناسب بیمارستان ضمن تزریق منابع و تعامل با شهرداری از خواسته ها و آمال دانشگاه درراستای ارائه باکیفیت ترین خدمات به بیماران ذکر کرد.

در ادامه دکتر طباطبایی رئیس بیمارستان مهدیه ضمن عرض خيرمقدم به مسئولان دانشگاه از زحمات دکتر سوری قدردانی و پیرامون اهداف واقدامات آتی در این مرکز مطالبی را ارائه کرد.

در ادامه  دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در خصوص فعالیتهای اجرایی صورت گرفته در بیمارستان مهدیه در راستای  طرح تحول نظام سلامت مطالبی را عنوان کرد.

همچنین دکتر افجه عضو هیئت علمی ورئیس بخش nicu  مرکز مهدیه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در بیمارستان مهدیه پرداخت واز زحمات دکتر سوری تقدیر و برای دکتر طباطبایی آرزوی موفقیت کرد.

در خاتمه مراسم ابلاغ دکتر طباطبایی قرائت و به ایشان اعطا شد.