• تاریخ انتشار : 1393/06/04 - 13:45

مرحله دوم کارگاه های آموزشی ویژه نمایندگان مراکز تابعه در برنامه طرح تحول نظام سلامت انجام شد

روابط عمومی معاونت درمان: مرحله دوم کارگاه های آموزشی ویژه نمایندگان مراکز تابعه در بیمارستان های مشمول طرح تحول نظام سلامت از مورخ 18 مرداد لغایت 4 شهریور ماه سال جاری در طی 5 جلسه در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

این کارگاه ها که به مدت پنج روز و در هر روز به ترتیب مسئولین خدمات و نگهبانی، مسئول مدارک پزشکی و نمایندگان طرح تحول بیمارستان، مسئولین آزمایشگاه و رادیولوژی، کارشناسان تغذیه و مترون بیمارستان های مشمول طرح تحول نظام سلامت حضور داشتند؛ درخصوص مباحث مربوط به اجرای طرح تحول در بیمارستان ها و آشنایی هر چه بیشتر با دستورالعمل های ابلاغ شده، نحوه اجرای هرچه بهتر دستورالعمل ها و ... مطالبی توسط مدرسین ارائه شد که در پایان هر کارگاه مدرسین به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

آقای سالاری سرپرست اداره نظارت و بازرسی و دبیر ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان هدف از برگزاری چنین کارگاه هایی را نهادینه کردن و فرهنگ سازی الزامات اجرای طرح همراه با آموزش دانستند و خاطر نشان کردند: از نمایندگانی که در این کارگاه ها جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و نحوه آموزش موثر آن در سیستم بیمارستانی شرکت نموده اند، می خواهیم این روند آموزش را در مراکز خود پیاده کنند تا اطلاعات بصورت آبشاری تا پایین ترین رده سازمانی درگیر در طرح تحول انتقال یابد.

ایشان ضمن اعلام برگزاری چنین کارگاه هایی برای سایر گروه های هدف در مراکز تابعه با یک برنامه آموزشی مدون در آینده یی نزدیک درخصوص روند بازدیدهای نظارتی طرح تحول سلامت گفت: طی برنامه ریزی های انجام شده بازدیدهایی با حضور نمایندگان معاونت های درمان، غذا و دارو، توسعه و آموزش انجام خواهد شد، که در این بازدیدها ضمن بررسی روند اجرای طرح در مراکز، نسبت به رفع ابهامات طرح در هر مرکز اقدام نموده و در صورت نیاز جلساتی با حضور مسئولین مراکز در هر مرکز برگزار می گردد تا ابهامات و مشکلات پیش آمده در طرح به حداقل خود رسیده و طرح به نحوه مطلوب در روزهای آتی اجرا گردد.