• تاریخ انتشار : 1396/04/04 - 09:05

مسئولین دانشگاه از خوابگاه ولیعصر(عج) بازدید کردند

مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه به همراه مسئولين دانشگاه در بیست و هشتمین روز از ماه مبارک رمضان از خوابگاه پسرانه حضرت ولیعصر(عج) بازدید و افطار را با دانشجویان این خوابگاه صرف کرد

مسئولین دانشگاه از خوابگاه ولیعصر(عج) بازدید کردند

روابط عمومی معاونت درمان: مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه به همراه مسئولین دانشگاه در بیست و هشتمین روز از ماه مبارک رمضان از خوابگاه پسرانه حضرت ولیعصر(عج) بازدید و افطار را با دانشجویان این خوابگاه صرف کرد.

این بازدید، شامگاه جمعه دوم تیرماه با حضور دکتر پالش مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر خانی جزنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، رمضانی مدیر روابط عمومی دانشگاه، جمعی از مسئولین و مدیران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با حضور دانشجویان ساکن در خوابگاه مذکور برگزار شد.

در این برنامه دکتر پالش به همراه دکتر خانی جزنی و دیگر مسئولین دانشگاه از اتاق های این خوابگاه بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات موجود در این خوابگاه قرار گرفتند و ضمن پاسخگویی به سئوالات مطروحه دانشجویان، به گفت و گو با آن ها پرداخته و برای دانشجویان ساکن در این خوابگاه آرزوی توفیق کرد.

گفتنی است در این دیدار دانشجویان طی نشستی که با دکتر پالش، دکتر جزنی و دیگر مسئولین دانشگاه داشتند به طرح مواردی از قبیل: تجهیز نمودن سالن ورزشی، اختصاص سهمیه های محدود برای استفاده دانشجویان از سالن های ورزشی خارج از خوابگاه،کاهش ظرفیت اتاق ها، کند بودن سرعت اینترنت، بهبود کیفیت غذا، تمدید قرارداد این خوابگاه و... پرداختند.

همچنین در پایان این نشست با حضور مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه و مسئولین؛ از ساکنین اتاق های نمونه بهداشتی که در هفته خوابگاه ها، پایش و برگزیده شده بودند، با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد.