×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/11/06 - 09:00
  • بازدید : 1517
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

مشارکت در ارتقای HIS بیمارستان ها از مهم ترین اقدامات مدیریت پرستاری ومامایی دانشگاه

دکتر عظیمی مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه دانشگاه، ضمن تبریک به پرستاران و گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب (س)، به ارایه گزارش مختصری از فعالیت های صورت گرفته در حوزه پرستاری دانشگاه پرداخت

مشارکت در ارتقای HIS بیمارستان ها از مهم ترین اقدامات مدیریت پرستاری ومامایی دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر عظیمی مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه دانشگاه، ضمن تبریک به پرستاران و گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب (س)، به ارایه گزارش مختصری از فعالیت های صورت گرفته در حوزه پرستاری دانشگاه پرداخت.

 

وی افزود: مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برخورداری از ۶ نفر کارشناس در امور پرستاری، مسئولیت تمامی بیمارستان های دانشگاهی را ازلحاظ امور پرستاری و همچنین حدود ۵۵ بیمارستان غیر دانشگاهی را برعهده دارد. این دانشگاه یکی از دانشگاه های بزرگ کشور است و جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون نفر را تحت پوشش درمانی و بهداشتی خود دارد.

 

وی با بیان برخی از اقدامات مهم انجام شده درطول چند ماه اخیر اظهار داشت: به همت همکاران ما در مدیریت پرستاری معاونت درمان و همچنین تمامی همکاران پرستاری در سطح بیمارستان های تابعه، اقدامات خوبی صورت گرفته  است که از جمله آنها می توان به بازدید از بخش های اورژانس، آی سی یو، اتاق عمل ۲۰ بیمارستان غیردانشگاهی؛ تدوین برنامه عملیاتی مدیریت پرستاری؛ مشارکت در اعتباربخشی داخلی تمامی بیمارستان های دانشگاهی؛ برگزاری شورای هماهنگی پرستاری درسطح استان تهران با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران؛ پیاده سازی شاخص های ملی پرستاری در سال ۹۶؛ ارایه پیشنهادهای شورای هماهنگی پرستاری در سطح استان تهران برای سال ۹۷؛ اشاره کرد.

 

مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه در بخش دیگری از گزارش خود به بحث اصلاح فرایندها اشاره کرد و افزود: بررسی حدود ۱۵۰۰ مدرک کارشناسان پرستاری ازلحاظ صدور صلاحیت حرفه ای؛ مشارکت در ارتقای HIS بیمارستان ها و همچنین حضور در جلسات معاونت پرستاری وزارت بهداشت جهت اصلاح فرایندهایی نظیر: گزارش پرستاری، آموزش به بیمار، شرایط احراز پست های مدیریتی، چک لیست رضایت بیمار از پرستار و ...؛ نیز از دیگر اقدامات مهمی است که این مدیریت به آنها توجه داشته است.

 

دکتر عظیمی اقدامات پیشگیرانه این مدیریت در راستای کنترل عفونت را برشمرد و گفت: مدیریت پرستاری دانشگاه در سمپوزیوم تازه های اپیدمیولوژی با محوریت کنترل عفونت که جزیی از این مدیریت است به عنوان مدرس حضور داشته است، اقدامات پیشگیرانه و آموزش های متعددی نیز به منظور کنترل عفونت و ارتقای سطح آگاهی همکاران مراکز ارایه کرده است. همچنین حضور تیم داوطلب پرستاری برای کمک به زلزله زدگان کرمانشاه نیز از فعالیت هایی است که همکاران پرستاری ما به خوبی از عهده آنها برآمده اند. 

 

مدیر پرستاری و مامایی دانشگاه تاکید کرد: ما جلساتی نیز با مترون های بیمارستان ها برای نحوه محاسبه دقیق ساعت کار، بهره وری و پرداخت عملکردی برگزار کرده ایم. همچنین اعلام سنجه های مراقبت پرستاری در کلیه اورژانس های دانشگاهی تحت پوشش دانشگاه؛ مشارکت در اعتباربخشی سطح کشور؛ ابلاغ تعرفه خدمات بهداشتی مراکز ارایه خدمات پرستاری و مشارکت در تدوین کولیکولوم دوره کارشناسی ارشد پرستاری و... ، نیز از دیگر فعالیت هایی است که این مدیریت درطول چند ماه اخیر به انجام رسانده است.

 

دکتر عظیمی درپایان با تقدیر از تلاش ارزنده تمامی پرستاران بیمارستان های تابعه دانشگاه اظهار داشت: ما با کمک مترون ها توانستیم ضریب نسبت نیروی انسانی به کل تخت ها را به ۱/۱ برسانیم که در سالهای گذشته این چنین نبود. باید اذعان داشت تمامی فعالیت ها و اقدامات مهم صورت گرفته جز با تلاش و همت شما همکاران پرستاری و مامایی دانشگاه میسر نمی شد و جای تقدیر از همه شما بزرگواران دارد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 57457
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست