• تاریخ انتشار : 1397/07/02 - 17:03

مشکلات خدمت رسانی در بیمارستان شفای پردیس بررسی شد

مشکلات خدمت رسانی در بیمارستان شفای پردیس بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: راهکارهای رفع مشکلات خدمت رسانی مناسب در بیمارستان شفای شهرستان پردیس با حضور دکتر بهروز هاشمی معاون فنی و جمعی از مدیران حوزه معاونت درمان بررسی شد.

نشست مذکور با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس و مدیران بیمارستان پیرامون مشکلات جاری بیمارستان در روز یکشنبه 1 مهرماه در معاونت درمان برگزار شد.

با ارائه گزارشی از مشکلات موجود توسط مدیران بیمارستان و بحث و تبادل نظر پیرامون موارد مطرح شده، مقرر شدحمایت های لازم از سوی معاونت درمان در راه اندازی پایگاه اورژانس شهرستان، تسهیل در روند انتقال بیماران به شهر تهران، تعیین بیمارستان معین در شهر تهران، راه اندازی بخش دیالیز، تامین و استقرار پزشکان متخصص و تامین منابع مالی انجام شود.

گفتنی است بیمارستان شفای پردیس بعنوان تنها بیمارستان منطقه بومهن و شهر پردیس از سال 91 با همت خیرین، مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهره برداری رسیده است.

همچنین این بیمارستان با ارائه خدمات تخصصی به مردم این شهرستان که جمعیتی بالغ بر 180 هزار نفر می باشند، توانسته است نقش مهمی در سطح سلامت و درمان منطقه داشته باشد.