• تاریخ انتشار : 1393/12/20 - 16:28

مشکلات و ابهامات حوزه های درمان و دارو با سازمان های بیمه گر در جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: در بیست و دومین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران مشکلات و ابهامات موجود ما بین حوزه های درمان و دارو با سازمان های بیمه گر مور بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر امامی رضوی در این نشست خاطر نشان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت در حال حاضربر اساس نظرسنجی های انجام شده 15% از پرداخت هزینه های درمانی مردم کاهش یافته است و همچنین در حدود 8 میلیون نفر از هموطنان گرامی تحت پوشش بیمه درمانی قرار گرفته اند.

در ادامه ایشان ضمن بیان مطالبی درخصوص مصوبات جدید جلسات ستاد طرح تحول وزارت بهداشت از زحمات کلیه دست اندر کاران این طرح ملی تشکر کرد و گفت: تا رسیدن به هدف نهایی در خدمت رسانی به هموطنان عزیزمان راهی هنوز راه درازی در پیش داریم.

در ادامه دکتر قنادی مدیرکل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: در سال جدید ملاک تعیین تعرفه و پوشش دارو و تجهیزات پزشکی سایت سازمان غذا و دارو می باشد، به همین جهت کلیه بیمه ها مکلف شده اند پوشش های خود را بر اساس آن تعیین کنند.

دکتر قنادی افزود: با توجه به اختلاف در برخی از قیمت ها و تعرفه های مورد قبول بیمه ها از سال آینده بیمه ها دارای یک سایت مشترک خواهد داشت.

ایشان در ادامه یادآور شدند: هموطنانی که دارای سابقه بیمه تامین اجتماعی می باشند ولی در حال حاضر تحت پوشش بیمه یی نیستند می توانند با ثبت نام در سامانه امید از مزایای درمانی بهره مند گردند.

گفتنی است در این نشست دکتر سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر طباطبایی ریاست بیمارستان امام حسین (ع) به ترتیب به نمایندگی از سوی معاونین و روسای مراکز درمانی هر سه دانشگاه مستقر در پایتخت مشکلات موجود را با نمایندگان بیمه ها بیان داشتند.

این جلسه با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونین درمان، غذا ودارو، توسعه و بهداشت سه دانشگاه مستقر در پایتخت، مدیران کل سازمان انتقال خون، تامین اجتماعی و بیمه سلامت استان تهران و دیگر مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در استان تهران در 19 اسفند 93 در سالن جلسات این ستاد برگزار شد.