• تاریخ انتشار : 1398/01/06 - 00:50

معاون اجتماعی دانشگاه از مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی اختر و کودکان مفید بازدید کرد

بازدید معاون اجتماعی دانشگاه از مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی اختر و کودکان مفید

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه به همراه دکتر جنتی رئیس اداره ارزیابی فضاهای درمانی معاونت درمان در پنجمین روز از فروردین ماه از مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی اختر و کودکان مفید بازدید کرد.

دکتر خدادوست ضمن حضور در  بیمارستان اختر از بخشهای مختلف این مرکز نظیر اورژانس، اتاق عمل، بخش های بستری و جراحی، آزمایشگاه، رادیولژی ، داروخانه و... که فعال بودند بازدید کرد و نحوه خدمت رسانی به بیماران و مراجعان را مورد ارزیابی قرار داد.

وی در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی همکاران و کادر درمانی در ایام تعطیلات نوروزی با حضور در بخشهای مذکور به بررسی پرونده بیماران و نحوه خدمت رسانی در این مرکز پرداخت. همچنین ضمن عیادت و دلجویی از بیماران اورژانس و بستری در بخشها میزان رضایتمندی آنان از خدمات ارایه شده را جویا شد که همگی نحوه خدمت رسانی در این بیمارستان را مطلوب دانسته و رضایت خود را اعلام کردند.

نکته جالب توجه این بازدید عیادت دکتر خدادوست از یکی از مصدومان سیل آق قلا بود؛ جوانی که از ناحیه پای راست دچار شکستگی و آسیب شده و پس از انتقال به بیمارستان اختر تحت درمان و مداوا قرار گرفته است. دکتر خدادوست ضمن بررسی پرونده پزشکی این بیمار روند درمان وی را از پزشک و متخصص مربوطه جویا شد.

دکتر خدادوست در خاتمه این بازدید رضایتمندی مراجعان و روند ارایه خدمات دراین مرکز را مطلوب عنوان کرد.

گفتنی است در ادامه این بازدید دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه  از بخشهای مختلف مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کودکان مفید نیز بازدید کرد و نحوه خدمت رسانی به بیماران و مراجعان را مورد ارزیابی قرار داد.

وی ضمن حضور در بخشهای اورژانس، ویژه، NICU، PICU، بستری، رادیولژی، داروخانه و ... ا زنزدیک به ارزیابی روند خدمت رسانی به بیماران پرداخت. همچنین با کودکان بستری در بخشها و والدین آنها به گفتگو پرداخت و ضمن دلجویی و آرزوی سلامتی برای کودکان بیمار، میزان رضایتمندی بیماران و همراهان آنان را از خدمات ارایه شده جویا شد.

دکتر خدادوست درخاتمه این بازدید از تلاش ها و زحمات کادر درمان و پرسنل این مرکز در راستای ارایه خدمات درمانی و کاهش آلام کودکان بیمار در این مرکز تقدیر کرد.

شایان ذکر است کارشناسان نظارتی حوزه معاونت درمان نیز در پنجمین روز از بازدیدهای شبانه روزی سرزده، از بیمارستان های سوم شعبان دماوند، شرکت نفت، بانک ملی، مهدیه، ایرانمهر، کیان و شهید ستاری قرچک بازدید کردند.