• تاریخ انتشار : 1398/01/09 - 23:15

معاون بین الملل دانشگاه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مدرس بازدید کرد

: دکتر شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه به همراه دکتر نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان در نهمین روز از فروردین ماه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مدرس بازدید کرد

معاون بین الملل دانشگاه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مدرس بازدید کرد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر شریف کاشانی  معاون بین الملل دانشگاه به همراه دکتر نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان در نهمین روز از فروردین ماه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مدرس بازدید کرد.

دکتر شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه و  دکتر نوربخش با حضور در این مرکز از بخش های مختلف بازدید و نحوه خدمت رسانی به بیماران را بررسی کردند.

در بازدید که با همراهی مدیران بیمارستان انجام شد، معاون بین المل دانشگاه با حضور در بخش های بستری، درمانگاه، سی سی یو، اروژانس و داروخانه این مرکز نحوه خدمت رسانی به بیماران و مراجعان را مورد ارزیابی قرار داد.

وی ضمن تقدیر از تلاش های همکاران در ایام تعطیلات نوروزی با بیماران به گفتگو پرداخت و میزان رضایتمندی آنان از خدمات ارایه شده را جویا شد .

معاون بین الملل ضمن عیادت و دلجویی از بیماران و همراهان آنها به بررسی روند درمان تعدادی از آنان پرداخت و رضایتمندی آنان را در رابطه با نحوه ارایه خدمات درمانی در این مرکز جویا شد که مطلوب بود.

وی همچینین ضمن دیدار و گفتگو با کادر درمانی،پزشکان و پرستاران، از تلاش های پرسنل برای خدمات رسانی به بیماران و مراجعان در ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

همچنین کارشناسان نظارتی حوزه معاونت درمان نیز در نهمین روز از بازدیدهای شبانه روزی سرزده، از بیمارستان های لبافی نژاد، گلستان، روانپزشکی صدر، رضاعی، و قلب جماران بازدید کردند.