• تاریخ انتشار : 1398/04/22 - 09:48
در اجرای طرح ملی غربالگری و ثبت فشار خون

معاون درمان از مدیران پرستاری سه بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر کرد

معاونت درمان از مدیران پرستاری سه بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر کرد

روابط عمومی معاونت درمان: طرح ملی بسیج کنترل فشار خون بالا از 18 خرداد ماه تا 15 تیر ماه سال جاری به همت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در کل کشور آغاز شد. که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توانست با ثبت بیش از 880 هزار نفر از جمعیت گروه هدف رتبه نخست کشوری در سامانه ثبت فشار خون کشوری را کسب کند.

دکتر لیلا عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه با اشاره به نقش مهم این طرح در شناخت بهتر سطح سلامت مردم جامعه و از آن مهمتر توجه بیشتر مردم به حفظ و کنترل سلامتی گفت: کلیه حوزه های تحت سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جمله معاونت درمان دانشگاه با هماهنگی و همکاری بیمارستان های تحت پوشش خود نقش بسزایی در تحقق این رتبه داشته است.

مدیر پرستاری دانشگاه افزود: بیمارستان های لقمان حکیم با ثبت 15075،  خاتم الانبیا با ثبت 8039 و شهید مفتح ورامین با ثبت 5932 نفر در سامانه ثبت فشار خون کشوری رتبه اول تا سوم را در میان بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بدست آوردند. و این مرهون زحمات مدیریت بیمارستان بویژه کادر پرستاری بعنوان متولی اجرایی در بیمارستان ها است.

وی خاطر نشان کرد: دکتر سید هادی میر هاشمی معاون درمان دانشگاه در نشست شورای مدیران که در روز چهارشنبه 19 تیرماه برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از ستاد اجرایی طرح ملی فشار خون بویژه مدیران و کادر پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، خواست تا از مدیران پرستاری سه بیمارستان برگزیده تقدیر ویژه بعمل آید.

دکتر عظیمی اسامی مدیران پرستاری را به این شرح عنوان کرد: فاطمه گودرزی مدیر پرستاری بیمارستان لقمان حکیم، مریم علی حکمی بیمارستان خاتم الانبیاء و فاطمه عرب قنبری مدیر پرستاری بیمارستان شهید مفتح ورامین.

مدیر پرستاری دانشگاه در خاتمه با تشکر از حمایت های معاون درمان دانشگاه، از تلاش های شبانه روزی همکاران فعال در اجرای طرح ثبت فشار خون و کسب رتبه اول در این طرح قدردانی کرد.