• تاریخ انتشار : 1400/08/07 - 09:10
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای گمنام بازدید کرد

معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای گمنام بازدید کرد

دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بیمارستان شهدای گمنام بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این بازدید که دکتر بهرام چوبان معاون فنی، دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، مهندس امیر سیفوری رئیس اداره تجهیزات پزشکی و فروغ مولا مدیریت پرستاری دانشگاه، معاون درمان را همراهی می کردند؛ پیرامون وضعیت و مشکلات موجود تبادل نظر صورت گرفت.

معاون درمان در این بازدید ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستانی، مرکز واکسیناسیون عمومی کرونا و عیادت از برخی بیماران بستری در بخش ها، از زحمات و تلاش های کادر درمانی برای نجات جان هموطنان در دوران شیوه بیماری کرونا تشکر و قدردانی کرد.

دکتر کریمی و هیات همراه در نشستی با رئیس و مسئولین بیمارستان شهدای گمنام با اشاره به درگیری طولانی مدت حوزه درمان با همه گیری بیماری کووید 19 و پیش بینی احتمالی پیک ششم این بیماری، هدف از بازدید مذکور را ارزیابی وضعیت فعلی بیمارستان های تابعه دانشگاه و تلاش هدفمند تر در بررسی و رفع مشکلات موجود عنوان کرد.

تامین کادر پرستاری و پزشکی مورد نیاز، بررسی توسعه بخش های بستری غیرکرونایی، تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان، و بررسی وضعیت درآمدزایی بخش های بیمارستانی از جمله موارد مهم مورد بحث در این نشست بود.

گفتنی است بیمارستان شهدای گمنام یکی از مراکز اصلی پذیرش و درمان بیماران کرونایی در شهر تهران می باشد؛ که معاون درمان دانشگاه و هیات همراه در روز پنج شنبه 6 آبان ماه از بیمارستان شهدای گمنام بازدید کردند.