• تاریخ انتشار : 1398/12/10 - 16:29
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

معاون درمان دانشگاه از بیمارستان های قرنطینه کرونا بازدید کرد / رعایت اصول بهداشت فردی مهمترین اصل در کنترل بیماری کرونا ویروس است

معاون درمان دانشگاه از بیمارستان های قرنطینه کرونا بازدید کرد

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در بازدید از بیمارستان های طرفه و شهدای گمنام، از نزدیک در جریان اقدامات درمانی این مراکز درمانی قرار گرفت.

در این بازدید که دکتر مرضیه نوربخش مدیریت خدمات بیمارستانی و فروغ مولا مدیریت پرستاری دانشگاه نیز وی را همراهی می کردند، معاون درمان دانشگاه با حضور در بخش های ویژه بستری و درمان بیماران در بیمارستان های شهدای گمنام و طرفه، ضمن عرض خداقوت به پزشکان و پرستاران، وضعیت امکانات و تجهیزات مورد نیاز را بررسی کرد.

معاون درمان دانشگاه در این بازدید، رعایت اصول خودمراقبتی را بعنوان مهمترین راهکار پیشگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا ویروس عنوان کرد، و برخی از نکات مهم خودمراقبتی در مواجهه کادر درمانی با بیماران را به ایشان آموزش داد.

دکتر میرهاشمی، از انجام وظایف محوله و حضور شبانه روزی کادر درمانی و همچنین کادر پشتیبانی بیمارستان ابراز خرسندی کرد.

وی در این بازدید، در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه اظهار داشت: در شرایط فعلی هر ایرانی باید بگونه یی بهداشت فردی را رعایت کند که اگر مبتلا است به دیگران منتقل نکند. و اگر بیمار نیست از دیگران مبتلا نشود. این حساسیت باید در تک تک افراد جامعه وجود داشته باشد.

دکتر میرهاشمی خاطرنشان کرد: داشتن حساسیت در رعایت بهداشت فردی باید وجود داشته باشد. اما نباید موجب ترس و دلهره شود.

وی یادآور شد: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی بهترین منابع در یادگیری اصول بهداشت فردی و اصول خودمراقبتی و همچنین اخبار مرتبط با این بیماری هستند. و به توصیه های غیرعلمی و  اخبار کذب فضاهای غیررسمی توجه نکنند.

دکتر میرهاشمی درخصوص وضعیت مبتلایان به بیماری کرونا گفت: وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی بویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تمام توان در حال ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا و مشکوک به این بیماری هستند. و با توجه به وضعیت موجود یقینا به زودی به شرایط مناسب می رسیم.

وی در خاتمه، از کادر درمان خواست، اصول بهداشت روان و بهداشت سلامت را در کنار فرایند درمان جدی بگیرند. همچنین بر توجه به شادابی و داشتن روحیه بالا -  بعنوان بهترین داروی مقابله برای بیماران و درمانگران در شرایط فعلی، تاکید ویژه کرد.

گفتنی است بیمارستان های مسیح دانشوری، شهدای گمنام، طرفه و بعثت بعنوان بیمارستان های معین شهر تهران در پذیرش و درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا هستند.