• تاریخ انتشار : 1400/11/05 - 17:32
در بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای گمنام :

معاون درمان دانشگاه از زحمات همکاران بیمارستان قدردانی کرد

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای گمنام

با شیوع بیماری احتمالی سویه جدید بیماری کرونا ( ا میکرون ) در کشور و ارزیابی آمادگی بیمارستان های تابعه دانشگاه، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه امروز سه شنبه 5 بهمن ماه از بیمارستان شهدای گمنام بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه در این بازدید به همراه جمعی از مدیران حوزه درمان، رئیس و مسئولین بیمارستان ضمن یادآوری و بیان توصیه های لازم برای آمادگی بیمارستان در مقابل شیوع احتمالی سویه، از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کرد.

معاون درمان دانشگاه در این بازدید با اشاره به موقعیت جغرافیایی بیمارستان شهدای گمنام و فعالیت آن بعنوان بیمارستان معین در پذیرش و ارجاع بیماران کرونایی، ضمن گفتگو با همکاران بیمارستان از زحمات و تلاش های شبانه روزی و صادقانه ایشان تشکر و قددرانی کرد.

معاون درمان دانشگاه در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان، مکان استراحت پزشکان و همچنین در نشستی با مسئولین بیمارستان از نزدیک در جریان مشکلات و عملکرد بیمارستان قرار گرفت.

بیمارستان شهدای گمنام بعنوان یکی از مهمترین مراکز واکسیناسیون در منطقه جنوب شرق شهر تهران است، و معاون درمان دانشگاه در خاتمه بازدید از نزدیک روند خدمت رسانی و فرایند واکسیناسیون مرکز را بررسی کرد.

شایان ذکر است با احتمال شیوع سویه جدید بیماری کووید 19 و آمادگی حوزه بهداشت و درمان و پیش بینی تمهیدات لازم، وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در حالت آماده باش می باشند.

گفتنی است بیمارستان شهدای گمنام اولین بیمارستان دولتی افتتاح شده بعد از انقلاب و تنها بیمارستان دولتی  تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در منطقه جنوب شرق استان تهران است.