• تاریخ انتشار : 1399/06/27 - 08:36
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

معاون درمان دانشگاه با بیان اهمیت نقش نیروی انسانی در حوزه سلامت، روز جهانی ایمنی را تبریک گفت

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، 27 شهریور ماه مصادف با 17 سپتامبر، روز جهانی ایمنی بیمار را به فعالان حوزه سلامت بویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، 27 شهریور ماه مصادف با 17 سپتامبر،روز جهانی ایمنی بیمار را به فعالان حوزه سلامت بویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت.

دکتر میرهاشمی در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، با اشاره به « ایمنی کارکنان خدمات سلامت، الزامی برای ایمنی بیمار » بعنوان شعار متفاوت امسال روز جهانی ایمنی بیمار، گفت: یقینا نيروي انساني يكي از مهمترين منابع نظام ارائه خدمات بهداشتی- درمانی در بهره‌گيري از تكنولوژي‌هاي درمانی و بهداشتي و مديريت و تدارك خدمات به منظور ارتقاي‌ سلامت جامعه است.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به شیوع بیماری کرونا و ازخودگذشتگی های کادر سلامت در تلاش برای درمان و پیشگیری این بیماری خاطرنشان کرد: در دنیای امروز، محوریت انسان بعنوان عامل مهم در توسعه یافتگی و رشد و بالندگی یک سازمان و جامعه بر هیچکس پوشیده نیست. و بروز بحران ها از جمله کرونا و نمایش گذشت و فداکاری حوزه سلامت بویژه کادر درمانی و بهداشتی، این باور را برای ما ملموس و قابل باور کرد.

دکتر میرهاشمی با تاکید بر وجود خطرات احتمالی در زندگی و اهمیت ایمنی در حفظ سلامت انسان، اظهار داشت: خطرهای بالقوه ای نظیر: پرتوها، مواد شیمیایی سمی، پسماندهای بیمارستانی، حرارت، خطاهای انسانی و ... در محیط های درمانی وجود دارد، که کارکنان، بیماران، ملاقات کنندگان و در نهایت جامعه را در معرض این خطرها قرار می دهد. و زیان های مالی مستقیم و غیر مستقیم را برجامعه تحمیل می کند. به همین دلیل آشنایی و رعایت مسایل ایمنی به لحاظ اقتصادی، انسانی و اخلاقی از اهمیت زیادی برخوردار است و مخصوص کادر درمان و یا بیماران نیست.

وی یادآور شد: در شرایط کنونی همه فعالان عرصه سلامت اعم از آموزشی، بهداشتی و درمانی با همکاری مردم عزیزمان، دوشادوش یکدیگر در تلاشند تا با یافتن روش درمان، درمان بیماران و کنترل این بیماری این شرایط سخت را با کمترین آسیب و بهترین افتخار پشت سر بگذارند. و جا دارد از همه این عزیزان تشکر و قدردانی کرد.

دکتر میرهاشمی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات جهادگران عرصه سلامت، افزود: یکی از اصول ایمنی در سلامت، رعایت اصول خودمراقبتی است. در شرایط کنونی زدن ماسک، شستن دست ها و رعایت اصول بهداشتی از مهمترین عوامل در مهار بیماری کووید 19 است.

وی در خاتمه از مردم خواست با رعایت اصول خودمراقبتی که زدن ماسک، شستن دست و رعایت اصول بهداشتی است، کادر بهداشت و درمان را که امروزه در شرایط سختی به سر می برند.، یاری دهند.