• تاریخ انتشار : 1398/02/15 - 09:39

معاون درمان دانشگاه در پیامی روز جهانی ماما را به همکاران دانشگاهی تبریک گفت

معاون درمان دانشگاه در پیامی روز جهانی ماما را به همکاران دانشگاهی تبریک گفت

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی به مناسبت روز جهانی ماما، این روز را به ماماهای فعال در عرصه دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام معاون درمان دانشگاه به این شرح است:

یکی از سیاست های مهم و تاثیرگذار حوزه ی سلامت اهتمام برای ترویج زایمان طبیعی و مراقبت از مادران بادار است، که تاثیر مستقیم بر روی سلامت جامعه خواهد داشت. این امر از جهات مختلف حائز اهمیت است چرا که به بارآوری و تربیت فرزندانی سالم  و در نهایت به پیشرفت و توسعه جامعه منجر می شود.

جامعه مامایی در کنار دیگر فعالان عرصه بهداشت و درمان با بهره گیری از دانش بروز و تعهد خالصانه ی خود سعی می کنند تا با مراقبت از مادران باردار فرزندانی را برای این مرز و بوم پرورش دهند که ضمن تضمین سلامت جامعه زمینه ی توسعه ی جامعه را فراهم آورند.

گراميداشت ۱۵اردیبهشت ماه (5 می) روز جهانی ماما فرصت مغتنمی برای گراميداشت و يادآوري اهميت و جايگاه مامايي در نظام سلامت ملي و تجليل و قدرداني از خدمات خالصانه و زحمات بي شائبه اين قشر صبور و مخلص است.

اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات بي‌شائبه جامعه مامايي فداکار را مي‌ستايم و از خداوند منان آرزوي موفقيت، سلامتي و شادکامي براي اين قشر خدوم در جاي جاي ميهن اسلامي و خصوصاً در حوزه دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی را دارم.

دکتر سیدهادی میرهاشمی

معاون درمان دانشگاه