• تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 06:24
همزمان با چهارم شهریورماه :

معاون درمان دانشگاه روز کارمند را تبریک گفت

هفته دولت یادآور دولتمردانی است که ارزنده ترین الگوهای خدمتگزاری را با جوهره ایمان و اخلاص به جامعه بشری عرضه کرده اند و چه شیرین است که نام و خاطره آنان به عنوان الگو و یک سرمشق ماندگار باشد

معاون درمان دانشگاه روز کارمند را تبریک گفت

دکتر رضا زندی با انتشار پیامی فرا رسیدن چهارم شهریور ماه، هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام به این شرح است:

همکار گرامی

با سلام و احترام

موفقیت و پیشرفت هر سازمانی بی‌شک وابسته به تخصص و تعهد نیروی انسانی است. و نامگذاری یکی از روزهای هفته دولت به نام « روز کارمند» بسیار مغتنم است تا به نقش و جایگاه ارزشمند سرمایه انسانی به عنوان محوری‌ترین شاخص ارتقای کیفیت بخشی و توسعه نظام ملی در تمام سازمانهای دولتی و غیر دولتی توجه ویژه داشته باشیم.

هفته دولت یادآور دولتمردانی است که ارزنده‌ترین الگوهای خدمتگزاری را با جوهره ایمان و اخلاص به جامعه بشری عرضه کرده‌اندو چه شیرین است که نام و خاطره آنان به عنوان الگو و یک سرمشق ماندگار باشد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، چهارم شهریور ماه روز کارمند را به همه دولتمردان و کارمندان خدوم و متعهد به ویژه همکاران دانشگاه و معاونت درمان تبریک عرض نموده  و از زحمات صادقانه یکایک شما بزرگواران تشکر و قدر دانی می‌نمایم.

امید آن دارم  با کمک و همکاری کارکنان حوزه سلامت، در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات و جلب رضایت مردم عزیز سربلند  و موفق باشیم.

معاون درمان دانشگاه

دکتر رضا زندی