• تاریخ انتشار : 1398/11/01 - 13:34
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

معاون درمان دانشگاه: تصمیم سازی در نظام مدیریت بیمارستانی فرآیندی پیچیده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در افتتاحیه کارگاه برنامه ملی توانمندسازی روسای بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی کشور، فرآیند تصمیم سازی را در نظام مدیریتی بیمارستانی بسیار پیچیده توصیف کرد و گفت: در این نظام با بزرگترین سرمایه یک انسان رو به رو هستیم

معاون درمان دانشگاه: تصمیم سازی در نظام مدیریت بیمارستانی فرآیندی پیچیده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در افتتاحیه کارگاه برنامه ملی توانمندسازی روسای بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی کشور، فرآیند تصمیم سازی را در نظام مدیریتی بیمارستانی بسیار پیچیده  توصیف کرد و گفت: در این نظام با بزرگترین سرمایه یک انسان رو به رو هستیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سیدهادی میرهاشمی در افتتاحیه کارگاه برنامه ملی توانمندسازی روسای بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در مرکز همایش های بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت بررسی ایدئولوژی، تعریف رویکرد و تصمیم سازی در نظام پیشرفت مدیریتی، عنوان کرد: تیم مدیریتی در نظام پیچیده بیمارستانی با بزرگترین سرمایه یک انسان رو به رو هستند؛ بنابراین تصمیم سازی اقدامی بسیار سخت خواهد بود.

وی ادامه داد: امیدوارم در این کارگاه سه روزه به خوبی جایگاه مدیر و رهبر تفهیم شود. الزاما یک مدیر خوب، یک رهبر خوب نیست و برای انجام بسیاری از امور صرفا رهبری کفایت نمی کند، بلکه حضور یک مدیر هم نیاز است.

دکتر میرهاشمی در خصوص تفاوت رهبر و مدیر، عنوان کرد: مدیر مجموعه ای از استراتژی ها را برای خود ترسیم کرده و به خوبی وظیفه خود را می داد، در مقابل رهبر علاوه بر این، تمام تلاشش را می کند تا به هدف تعیین شده دست یابد. در نتیجه یک رهبر ممکن است با تیم همراهش، حتی اگر ضعیف باشند، سرانجام به هدف برسد اما یک مدیر ممکن است به نتیجه مطلوب دست پیدا نکند.

معاون درمان دانشگاه، اظهار کرد: یک مدیرایده را بیان اما یک رهبر ایده را تولید می کند. از طرفی یک مدیر تلاش می کند تا با کاهش ریسک از ایجاد تلاطم در سیستم جلوگیری کند، اما یک رهبر ریسک پذیری به منظور آفرینش امور نوین را افزایش می دهد.

وی در پایان، گفت: مدیر یک مجموعه بیشتر دستور می دهد و رهبر مجموعه بیشتر تشویق می کند؛ امیدوارم بتوانیم علم مدیریت را با رفتار رهبری توام کنیم.