• تاریخ انتشار : 1392/11/08 - 08:33

معاونت درمان فعالیت خود را در ساختمان حافظ آغاز کرد

معاونت درمان فعالیت خود را در ساختمان حافظ آغاز کرد

روابط عمومی معاونت درمان: معاونت درمان از روز شنبه مورخ 21 دی ماه لغایت روز چهارشنبه 25 دی ماه سال جاری ساختمان شماره 3 ستاد واقع در خ شریعتی را تخلیه و به طبقه 6 ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع در خ حافظ تقاطع جمهوری نقل مکان نمود.

با توجه به فعالیت های معاونت درمان خصوصا انجام امور مددکاری و دیالیز بیماران مراکز درمانی تابعه، انتقال واحدهای تابعه با توجه به اهمیت و ظرفیت مراجعین صورت گرفت تا خلل و مشکلی در نحوه ارائه خدمات به مراجعین بوجود نیاید.

معاونت درمان فعالیت رسمی خود را با توجه به بهسازی، نصب و اصلاح کلیه زیر ساخت های اداری، اطلاعاتی و ارتباطی فعالیت خود را بدون وقفه و خللی در انجام امور محوله، بصورت رسمی از روز دوشنبه مورخ 30 دی ماه آغاز نمود.

تلفن های داخلی زیرمجموعه های معاونت درمان از طریق پرتال معاونت درمان در اختیار عموم قرار گرفته است.

شماره تماس تلفنخانه معاونت درمان 66720400 و 66709070 می باشد.