• تاریخ انتشار : 1398/04/24 - 13:18

معاونین درمان و توسعه از مراکز درمانی شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کردند

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی معاون درمان و دکتر شهرامی معاون منابع توسعه دانشگاه به منظور بررسی وضعیت خدمت رسانی و روند اجرای پروژه های عمرانی و درمانی از مراکز درمانی شهرستان های تابعه دانشگاه بازدید کردند.

معاونین درمان و توسعه به همراه جمعی از مدیران مجموعه تحت سرپرستی خود، در روز یکشنبه 23 تیرماه با حضور در بیمارستان های شهید ستاری شهرستان قرچک، شهید مفتح شهرستان ورامین و بیمارستان شهدای پاکدشت از نزدیک روند خدمت رسانی به بیماران را ارزیابی کردند.

معاونین درمان و توسعه با حضور در بیمارستان شهید ستاری شهرستان قرچک ضمن بازدید از بخش اورژانس و ویژه، از بخش های تازه تاسیس بیمارستان بازدید کردند. سپس در نشستی با مسئولین بیمارستان مسائل مطرح شده در بازدید مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه با حضور در بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین ضمن بازدید از بخش اورژانس، بخش های ویژه بیمارستان و مرکز جامع سرطان، درخصوص تکمیل پروژه های ساخت کلینیک ویژه و امحاء صحیح زباله های بیمارستانی بحث و گفتگو کردند.

در خاتمه با حضور در بیمارستان شهدای شهرستان پاکدشت ضمن نشستی با همکاران بخش های رادیولوژی و داروخانه، از بخش های اورژانس و ICUبازدید کردند.