• تاریخ انتشار : 1396/03/02 - 17:18

معرفی واحدهای روابط عمومی برتر دانشگاه در نخستین جشنواره «سلام» / روابط عمومی معاونت درمان حوزه برتر در زمینه خبر و گزارش خبری

روابط عمومی معاونت درمان حوزه برتر در زمینه خبر و گزارش خبری

روابط عمومی معاونت درمان : مراسم بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی و نخستین جشنواره سلام با حضور مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مسئولان روابط عمومی واحدهای مختلف دانشگاه در نگارستان شهر برگزار شد و واحدهای برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

دکتر محمد پالش مدیر حوزه ریاست دانشگاه با حضور در جمع فعالان و مسئولان روابط عمومی دانشگاه ضمن گرامیداشت روز روابط عمومی، پیام تبریک دکتر پیوندی رئیس دانشگاه را به جمع حاضر ابلاغ کرد.

دکتر پالش گفت: روابط عمومی یک دانش و ابزار قدرتمند برای برقراری ارتباط با بیرون سازمان است و در این سطح خلاصه نمی شود. بلکه توانی است تا بوسیله آن با بیرون از سازمان پیوند برقرار شود.

وی حضور افراد در حوزه های روابط عمومی را واجد ویژگی های خاص و دانش کاربردی دانست و اقدامات مبتنی بر دانش در این مدیریت را ضروری دانست.

مدیر حوزه ریاست دانشگاه با حمایت از هر نوع فعالیت آموزشی در مجموعه روابط عمومی بر تداوم این دوره های آموزشی تأکید کرد. دکتر پالش در ادامه همه فعالیت های روابط عمومی ها را به نوعی ادای وظیفه در حوزه مسئولیت اجتماعی سازمانها دانست.

وی در بخشی از این مراسم با مسئولان روابط عمومی دانشگاه گفتگو کرد و به سوالات آنان پاسخ داد.

اسماعیل رمضانی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک روز روابط عمومی از تلاش های همکاران خود در راستای عملکرد بهتر دانشگاه در طول سال گذشته تقدیر کرد.

رمضانی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره سلام، این جشنواره را شروعی برای عرضه دستاوردها و تلاشهای روابط عمومی های تابعه دانشگاه دانست و آن را بستر مناسبی برای همفکری و هم افزایی در طول سال دانست.

وی با تشریح برنامه های توسعه ای در روابط عمومی های دانشگاه، از تشکیل شورای هماهنگی روابط عمومی ها به منظور همکاری و تعامل گسترده تر واحدها در پیشبرد مسئولیت های روابط عمومی خبر داد.

در بخش دوم این مراسم، کارگاه آموزشی مدیریت روابط عمومی در حوزه سلامت با حضور دکتر مرتضی حیدری از فعالان رسانه ای و عضو شورای عالی اطلاع رسانی دانشگاه برگزار شد.

دکتر حیدری در این کارگاه ضمن بیان جایگاه والای روابط عمومی در مدیریت نوین سازمانها به رویکردهای مدیریتی و راهکارهای تعامل بیشتر در حوزه داخلی اشاره کرد.

وی با تأکید بر اثرگذاری محسوس عملکرد روابط عمومی در مجموعه کلی سازمان، توجه به همه ذینفعان و برآورده کردن نیازهای آنان را ضروری شمرد.

در پایان این مراسم با حضور دکتر پالش مدیر حوزه ریاست و رمضانی مدیر روابط عمومی دانشگاه از برترین های نخستین جشنواره سلام تقدیر شد.

بر این اساس واحدهای زیر در بخش های مختلف جشنواره حائز مقام های برتر شدند

بخش های رقابتی: