• تاریخ انتشار : 1398/12/12 - 09:34
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

ملاقات بیماران در تمام بیمارستان ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است / همراهان و بستگان بیماران این موضوع را جدی بگیرند

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: ملاقات بیماران در تمامی بیمارستان ها اعم از خصوصی و دولتی به منظور حفظ ایمنی بیماران و پیشگیری از همه گیری ویروس کرونا در سطح جامعه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ابلاغ این بخشنامه از زحمات بی دریغ مدیران، پرسنل و کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی در خدمت رسانی به هموطنان در درمان و پیشگیری از بیماری کرونا  تشکر و قدردانی کرد.

دکتر مرضیه نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه با اشاره به ابلاغ این بخشنامه به کلیه بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه از کلیه همراهان و بستگان بیماران خواست تا این موضوع را جدی بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: کلیه بخشنامه ها براساس داده ها و اطلاعات بدست آمده تنظیم می گردد، به همین خاطر بیماران، همراهان و بستگان بیماران برای سلامت خود و خانواده عزیزشان با پرسنل مراکز درمانی همکاری کنند.

دکتر نوربخش در خاتمه یادآور شد: همه باید این نکته را مدنظر داشته باشند، که رعایت اصول بهداشت فردی و اصول خود مراقبتی بعنوان یکی از مهمترین راهکارهای شناخته شده در کنترل و درمان بیماری کرونا ویروس است. پس این موضوع را جدی بگیریم.