• تاریخ انتشار : 1396/02/09 - 19:34
دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه:

میزان مشارکت دولت درساخت بیمارستان قرچک 50 درصد می باشد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت : میزان مشارکت دولت درساخت بیمارستان قرچک 50 درصد می باشد و مابقی هزینه را بنیاد برکت پرداخت کرده است...

میزان مشارکت دولت درساخت بیمارستان قرچک 50 درصد می باشد

روابط عمومی معاونت درمان؛ به نقل از خبرگزاری فارس / استان تهران : دکتر خسرو رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگفتگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس در قرچک، در خصوص افتتاح بیمارستان قرچک گفت : این بیمارستان 64 تختخوابی، اولین بیمارستان دولتی است که در شهرستان قرچک افتتاح خواهد شد .

وی گفت: پیشرفت فیزیکی این بیمارستان در چند ماه گذشته رشد بسیار چشمگیری داشته و بنا بر گزارشاتی که مهندسین ناظر پروژه ارائه کردند این بیمارستان در دولت یازدهم بعد از تکمیل نهایی افتتاح خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی  شهید بهشتی در خصوص تأمین هزینه‌های بیمارستان قرچک با توجه به مصاحبه نماینده مردم شهرستان قرچک در مجلس که بیمارستان قرچک میراثی است که بنیاد برکت به شهروندان قرچک داده است، گفت: همکاری خوبی در چند سال گذشته بین بنیاد برکت و وزارت بهداشت وجود داشته و در این چند سال تفاهم نامه‌های خوبی امضا شده تا از توان بنیاد برکت در ساخت بیمارستان در سطح کشور استفاده شود.

وی در ادامه گفت: همکاری بین بنیاد برکت و دولت را از هم جدا نمی‌دانیم که بین این دو نهاد مرزبندی ایجاد کنیم زیرا این همکاری و ارتباط در کشور برکات زیادی داشته و باعث شد که این پروژه پیشرفت خوبی داشته و در این بین نباید همکاری مسئولین شهرستان نادیده گرفته شود وهمه مسئولین با تمام توان وارد میدان شدند و دست در دست هم بیمارستان قرچک را به این مرحله رساند ه اند.

دکتر رحمانی در ادامه گفت: میزان مشارکت دولت یازدهم را از نظر ریالی به طور دقیق نمی‌توان گفت که چقدر است ولی می‌توان به جرأت گفت میزان مشارکت دولت یازدهم در ساخت بیمارستان قرچک 50 درصد بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به گفته های مهندس ناظر بیمارستان قرچک که پیشرفت فیزیکی 92 درصدی داشته بیان کرد: وضعیت پرسنل بیمارستان و تجهیزات پزشکی بیمارستان از مهمترین نیازهای اولیه بیمارستان برای افتتاح بود.

وی افزود: بعد از حضور سرپرست جدید شبکه بهداشت قرچک، وزارت بهداشت تجهیزات لازم را خریداری کرده ودرحال حاضر در انبار موجود است و بعد از اتمام کار فیزیکی بیمارستان تجهیزات به بیمارستان قرچک انتقال داده خواهد شد .

دکتر رحمانی در خصوص نیروی انسانی گفت : در حال حاضر مجوز جذب نیروهای خدماتی توسط وزارت بهداشت  صادر شده و طبق ضوابط و مقررات و آیین نامه استخدامی نیروهای خدماتی و پشتیبانی جذب خواهند شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص بیمارستان خصوصی حیان، گفت : بیمارستان حیان خصوصی است که در شهرستان اقدام به ساختن آن کردند، در خصوص این بیمارستان اطلاع دقیقی ندارم و بعد از کسب اطلاعات دقیق به اطلاع شهروندان قرچکی عرض خواهم کرد.

اصل خبر را از اینجا مشاهده کنید.