• تاریخ انتشار : 1400/04/12 - 12:22
قابل توجه موسسات پرتوپزشکی:

نحوه ثبت نام واکسیناسیون پرسنل شاغل در موسسات پرتوپزشکی

نحوه ثبت نام واکسیناسیون پرسنل شاغل در موسسات پرتوپزشکی

موسسین موسسات پرتو پزشکی برای واکسیناسیون کلیه پرسنل شاغل خود لیست اسامی خود را به معاونت درمان ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، موسسات رادیولوژی، سونوگرافی، مراکز تصویربرداری، موسسات رادیوتراپی، موسسات پزشکی هسته ای و موسسات رادیولوژی دهان و فک و صورت برای ثبت نام واکسیناسیون لازم است لیست کلیه پرسنل شاغل با درج عنوان شغلی در موسسات بانضمام لیست بیمه پرداختی با درج نام پرسنل اعلامی را حداکثر تا تاریخ 24 تیرماه 1400 به معاونت درمان ارسال کنند.

شایان ذکر است در لیست اعلامی، شماره تلفن جهت هماهنگی با معاونت امور بهداشتی دانشگاه و اعلام محل واکسیناسیون درج و به معاونت درمان اعلام شود.

بدیهی است صحت ارسال اطلاعات و مسئولیت تخلف احتمالی در اعلام اسامی در مراجع قضایی ذی صلاح بعهده مسئول فنی آن مرکز می باشد.

لازم به ذکر است به درخواستهای فاقد مهر و امضاء مسئول فنی و در سربرگ قانونی موسسه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

گفتنی است با توجه به سند ملی واکسیناسیون کشور پیگیری های لازم برای واکسیناسیون دیگر فعالان حوزه درمان در دستور کار این معاونت قرار دارد.