• تاریخ انتشار : 1396/10/16 - 09:22

نشست صمیمانه معاون درمان دانشگاه با کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی معاونت درمان

نشست صمیمانه دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه با کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی معاونت درمان برگزار شد

نشست صمیمانه معاون درمان دانشگاه با کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: نشست صمیمانه دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه با کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی معاونت درمان در روز چهارشنبه 13 دی ماه برگزار شد.

دکتر میرهاشمی ضمن شنیدن مسائل و مشکلات کارشناسان و تشکر و قدردانی از  زحمات و تلاش های ایشان، افزایش تعداد بازدیدهای نظارتی را گام مهمی در افزایش رضایتمندی شهروندان و بهبود فرایندهای نظارتی عنوان کرد.

معاون درمان خاطرنشان کرد: یکی از نتایج بازرسی ها این است که افراد به مقررات و مسائل و تبعات قانونی تخلف آشنا می شوند و به راحتی از کنار آن نمی گذرند؛ و این وظیفه کارشناسان معاونت را برای ارتقای اخلاق حرفه یی و مهارت های شغلی سنگین تر می کند.

دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان در ادامه گفت: 52 درصد خدمات بهداشتی و درمانی در استان تهران در محدوده جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود، که پایش و نظارت چنین گسترده با تعداد کم پرسنل مشکلات مربوط به خود را دارد.

دکتر جنتی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی نیز ضمن ارائه گزارش فعالیت اداره، با اشاره به رشد 29 درصدی بازدیدهای نظارتی در ده ماهه امسال نسبت به سال گذشته گفت: هدف ما در سال جدید افزایش سطح کیفی نظارت ها است، که تدوین برنامه آموزشی ویژه کارشناسان و تغییر در برخی از فرم های نظارتی، از اقدامات این زمینه است.

گفتنی است در این نشست دکتر معززی معاون فنی معاون درمان، دکتر جنتی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، جمعی از مدیران ستادی و کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی معاونت حضور داشتند.