• تاریخ انتشار : 1400/11/05 - 10:49
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

نشست نحوه تدوین دستورالعمل مراقبت های پرستاری در بخش های نوزادان و NICU برگزار شد

اولین جلسه تدوین دستورالعمل مراقبت های پرستاری در بخش های نوزادان و NICU با حضور کارشناسان مدیریت پرستاری، سرپرستاران و پرستاران منتخب شاغل در بخش¬های NICU مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد

نشست نحوه تدوین دستورالعمل مراقبت¬های پرستاری در بخش¬های نوزادان و NICU برگزار شد

اولین جلسه تدوین دستورالعمل مراقبت­ های پرستاری در بخش ­های نوزادان و NICU با حضور کارشناسان مدیریت پرستاری، سرپرستاران و پرستاران منتخب شاغل در بخش­های NICU مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هدف از تدوین این دستورالعمل، ارائه خدمات پرستاری با کيفيت در حیطه نوزادان، اطلاع کادر پرستاری از آخرين دستورالعمل­های وزارت بهداشت، سازمان جهانی بهداشت و انجمن های بین المللی مرتبط است.

همچنین انتظار می­رود دستورالعمل مذکور دسترسی پرسنل شاغل در بخش­های نوزادان و NICU به منابع علمی جامع در مراقبت از نوزادان را تسهیل کند.

در خاتمه جلسه مذکور، اعضای کمیته علمی تعیین و سر فصل­ های مورد نظر مشخص گردید. سپس بر اساس آن جدول زمان بندی تدوین دستورالعمل آماده و ارائه شد.

گفتنی است جلسه تدوین دستورالعمل مراقبت های پرستاری در بخش های نوزادان و ویژه نوزادان در روز شنبه 2 بهمن ماه 1400 در معاونت درمان برگزار شد.