• تاریخ انتشار : 1395/10/11 - 15:05

نشست نمایندگان شرکت هیوندای (HDC) کره با معاونت درمان جهت ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی

شرکت هیوندای کره( HDC ) با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در طراحی و ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی همکاری می کند.

روابط عمومی معاونت درمان: شرکت هیوندای کره( HDC)  با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در طراحی و ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی همکاری می کند.

در جلسه یی که با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر یثربی معاون اجرایی معاون درمان و دکتر جنتی رییس اداره ارزیابی فضاهای درمانی معاونت و آقای وون مدیر عامل شرکت هیوندای و هیات همراه تشکیل شد؛ ساخت و تجهیز بیمارستان 1000 تختخوابی در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط شرکت هیوندای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست درخصوص چگونگی مراحل انجام همکاری این شرکت با دانشگاه در ساخت بیمارستان گفتگو شد؛ و مقرر گردید پس از بررسی شرایط همکاری شرکت در هیات رییسه دانشگاه، اقدامات بعدی صورت گیرد.