• تاریخ انتشار : 1401/08/30 - 12:08
مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار کرد:

نشست هم اندیشی سرپرستاران بخش هایPICU بیمارستان های دانشگاهی در معاونت درمان

نشست هم اندیشی سرپرستاران بخش هایPICU (ICU کودکان) بیمارستان های دانشگاهی به همت مدیریت پرستاری در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

برگزاری نشست هم اندیشی سرپرستاران بخش هایPICU  بیمارستان

نشست هم اندیشی سرپرستاران بخش هایPICU  (ICUکودکان) بیمارستان های دانشگاهی به همت مدیریت پرستاری در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این نشست به منظور تدوین چک لیست نظارتی بخش هایPICU  با حضور سرپرستاران بیمارستان های کودکان مفید، امام حسین (ع)، شهید مدرس و دکتر مسیح دانشوری تشکیل شد.

در این نشست سرپرستاران در ابتدا مسائل، مشکلات و چالش های بخش های خود را مطرح کردند و سپس با به اشتراک گذاری نظرات و پیشنهادات سرپرستاران و کارشناسان مدیریت پرستاری چک لیست نظارتی PICU  جهت ارزیابی یکپارچه مراکز تهیه شد.

شایان ذکر است، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعداد 5 بخش و 48 تخت PICUبا89 پرستار به کودکان بیمار ارئه خدمت می کنند. بخش های PICUبا ICUبزرگسالان از نظر نکات نظارتی متفاوت بوده و نیازمند چک لیست نظارتی ویژه خود می باشد.

گفتنی است نشست مذکور در روز دوشنبه 23 ابان ماه 1401 در مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه با حضور کارشناسان مدیریت پرستاری برگزار شد.