• تاریخ انتشار : 1393/10/28 - 10:36

نشست هماهنگی تیم کارشناسان ارزیاب و ارزیابان ارشد اعتباربخشی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان : نشست هماهنگی تیم کارشناسان ارزیاب و ارزیابان ارشد اعتباربخشی در روز های چهارشنبه و سه شنبه مورخه 17/10 و 23/10 با حضور دکتر عاصمی رییس اداره اعتباربخشی معاونت درمان در سالن جلسات این معاونت تشکیل شد.

نشست هماهنگی تیم کارشناسان ارزیاب و ارزیابان ارشد اعتباربخشی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: نشست هماهنگی تیم کارشناسان ارزیاب و ارزیابان ارشد اعتباربخشی در روز های چهارشنبه و سه شنبه مورخه 17/10 و 23/10 با حضور دکتر عاصمی رییس اداره اعتباربخشی معاونت درمان در سالن جلسات این معاونت تشکیل شد.

این جلسات با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر آغاز دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان های تحت پوشش و به منظور هماهنگی بین اعضای تیم بازدیدکننده با حضور 38 نفر از کارشناسان ارزیاب و ارزیابان ارشد برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر عاصمی پس از بیان مطالبی پیرامون مباحث مربوط به حوزه اعتباربخشی، بر لزوم رعایت عدالت، اخلاق و بی طرفی در بازدیدها و همچنین بر حفظ وحدت رویه در دادن امتیاز به سنجه ها توسط کارشناسان تاکید کردند.

سپس نحوه کار با ابزارهای الکترونیکی مربوط به انجام امور محوله، نکات مهم در نحوه امتیازدهی سنجه ها، چگونگی ذخیره و ارسال اطلاعات توسط کارشناسان ذیرربط آموزش داده شد.

گفتنی است اعلام برخی تغییرات در سنجه ها، بررسی دستورالعمل اجرایی اعتباربخشی، نحوه حضور در بیمارستان ها و انجام بازدیدها، هماهنگی با ارزیابان ارشد از دیگر موضوعات مطروحه در جلسات یاد شده می باشد.

در پایان هر نشست پس از بحث پیرامون موارد مطرح شده به سوالات و ابهامات شرکت کنندگاه پاسخ داده شد.