• تاریخ انتشار : 1394/03/20 - 14:50
  • بازدید : 1902

نشست هیات اجرایی و نظارت بر چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه هیات اجرایی و نظارت بر چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری با حضور دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی معاونت درمان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه هیات اجرایی و نظارت بر چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری با حضور دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی معاونت درمان در روز شنبه مورخ 16 خرداد ماه سال جاری در این معاونت برگزار شد.

دکتر عظیمی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های ستاد مرکزی اجرایی انتخابات گفت: با تایید اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده و اعلام اسامی، فرصتی چند روزه طبق ضوابط آئین نامه جهت اعتراض رد صلاحیت شدگان اختصاص داده شد.

مدیر اداره پرستاری و مامایی با اعلام این مطلب که، تبلیغات انتخاباتی کاندیدها از 7 روز قبل از انتخابات شروع و تا 24 ساعت قبل از شروع رای گیری ادامه دارد گفت: هر فرد حائز شرایط رای دادن به 9 نفر کاندیدا شامل 6 پرستار، 2 بهیار و 1 کاردان هوشبری یا اتاق عمل است که در صورت عدم وجود تعداد کافی بهیار یا کاردان میتوان به همان تعداد کاندید پرستار جایگزین کرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشمولین ماده 16 آئین نامه انتخابات که مجاز به رای دادن می باشند می بایست در هنگام اخذ رای کارت نظام به همراه داشته باشند.

دکتر عظیمی لیست پیشنهادی شعب ثابت و سیار، شرح وظایف ناظران و کادر اجرایی و نحوه اجرای انتخابات را عنوان نمود که پس از بحث و بررسی و تبادل نظر و تایید نهایی در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است در این نشست مباحثی پیرامون چگونگی افزایش مشارکت همکاران در انتخابات، تغییراتی در تعداد شعب ثابت و جابجایی برخی بیمارستان ها در بین شعب سیار، هماهنگی ساعت حضور و استقرار صندوق های سیار در بیمارستان ها، تامین نیروها، ایاب و ذهاب و تدارکات عوامل اجرایی شعب اخذ رای با توجه به ماه مبارک رمضان مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• کد خبر : 20582