• تاریخ انتشار : 1396/06/11 - 15:05

نشست کارشناسان تغذیه مراکز تغذیه دانشگاه در سمینار حمایت های تغذیه یی در بیماران بستری در ICU

سمینار دو روزه حمایت های تغذیه یی در بیماران بستری در ICU با حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در 4 الی 6 شهریورماه توسط واحد تغذیه معاونت درمان برگزار شد

سمینار حمایت های تغذیه یی در بیماران بستری در ICU

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار دو روزه حمایت های تغذیه یی در بیماران بستری در ICUبا حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در 4 الی 6 شهریورماه توسط واحد تغذیه معاونت درمان برگزار شد.

سمینار مذکور با هدف ارتقاء سطح دانش و آگاهی کارشناسان تغذیه و گسترش سیاست های تغذیه وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و طرح تحول نظام سلامت و با حضور 70 کارشناس از بیمارستان های دولتی، خصوصی و وابسته به ارگان ها در بیمارستان شهید مدرس تشکیل شد.

در این سمینار فضیلتی فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیرامون مباحث ارزیابی تغذیه یی در بخش های ویژه، کلیات تغذیه انترال و پرانترال و ... در آی سی یو مطالبی را ارائه کرد.

در خاتمه هر روز پیرامون مطالب مطرح شده در قالب پرسش و پاسخ بحث و تبادل نظر صورت گرفت.