• تاریخ انتشار : 1402/02/19 - 16:06
معاون درمان دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما:

نقش پررنگ ماماها در ارتقای سلامت جامعه بی بدیل است

معاون درمان دانشگاه در بزرگداشت روز جهانی ماما، نقش پررنگ ماماها در ارتقای سلامت جامعه را بی بدیل دانست.

نقش پررنگ ماماها در ارتقای سلامت جامعه بی بدیل است

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما که با هدف قدردانی از جایگاه ماما برگزار شد، اظهار کرد: حرفه مامایی از گذشته های دور تا به امروز همیشه جایگاه ارزنده یی داشته و عشق و محبت بخش جداشدنی این شغل مقدس است.

معاون درمان دانشگاه با تاکید بر ضرورت تقویت رشته مامایی و تلاش معاونت درمان در اینخصوص، گفت: اگر نقش موثر ماماها در روند پیشگیری، تشخیص و درمان بیشتر دیده شود قطعا شاخص‌های سلامت ارتقا پیدا می‌کنند.

دکتر زندی خاطرنشان کرد: معاونت درمان یکی از متولیان اجرای برنامه جوانی جمعیت و پیشگیری از سقط های غیرمجاز است، که این مهم با کمک جامعه مامایی به بهترین شکل اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بیشترین مراکز خصوصی شهر تهران بر عهده دانشگاه است، اظهار داشت: افزایش موارد زایمان‌های طبیعی بدون درد و کاهش معنی دار زایمان‌های تقویمی، با کمک و تلاش ماماها به سرانجام رسیده است.

معاون درمان پررنگ‌تر شدن نقش ماماها در رده‌های مدیریتی و ورود به حوزه‌های پرستاری را از برنامه‌های دانشگاه عنوان کرد و گفت: تلاش داریم ضمن ارتقای جامعه مامایی نقش این حوزه در صف و ستاد تقویت شود.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه نیز در این مراسم، بازنگری و تقویت نقش ماماها در سیستم سلامت عمومی را خواستار شد.

رئیس دانشگاه اظهار کرد: جامعه مامایی دانشگاه درسالی که گذشت افتخار آفرینی کردند که تجلی آن در تمام ابعاد سلامت مشهود است.

دکتر زالی نگاه تک بعدی و زایمان محور به جامعه مامایی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: ظرفیت مامایی محدود به زایمان نمی‌شود، باید از توان حرفه‌ای و بالای ماماها در مقاطع حساس زندگی زنان نظیر پیش و پس از بارداری، بلوغ دختران و سلامت زنان در دوران سالمندی بیشتر استفاده کرد.

رییس دانشگاه در خاتمه ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ جامعه مامایی کشور و دانشگاه بر ضرورت احیای جایگاه جامعه مامایی به عنوان مطالبه‌ای فروخفته، افزایش ظرفیت‌ و ایجاد امنیت شغلی برای جامعه مامایی تاکید کرد.

گفتنی است مراسم روز جهانی ماما صبح امروز با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان و جمعی از مسئولان و جامعه مامایی دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

شایان ذکر است در خاتمه، رییس دانشگاه و اعضای هیئت رییسه از ماماهای نمونه شاغل در حوزه های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اهداء لوح یادبود، تقدیر کردند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

تصویر

معاون درمان دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما: تقدیر از ماماهای نمونه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نقش پررنگ ماماها در ارتقای سلامت جامعه بی بدیل است احیای جایگاه جامعه مامایی

0 تعداد نظرات