• تاریخ انتشار : 1401/09/02 - 12:39
مدیریت امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد:

نهمین جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان امور آزمایشگاه های استان تهران

اداره امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نهمین جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان امور آزمایشگاه های استان تهران را در معاونت درمان دانشگاه برگزار کرد

نهمین جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان امور آزمایشگاه های استان تهران

مدیریت امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نهمین جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان امور آزمایشگاه های استان تهران را در معاونت درمان دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه هم اندیشی امور آزمایشگاه ها بصورت ماهانه تشکیل و پیرامون موضوعات، چالش ها و یکسان نمودن تفسیر از آئین نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از وزارت بهداشت بحث و تبادل نظر انجام می شود.

بهره گیری از استارتاپ ها، بررسی چک لیست ارزیابی از آزمایشگاه های تشخیص طبی و شبکه آزمایشگاهی از مهمترین موضوعات مورد بحث در نهمین جلسه این هم اندیشی بود.

در خاتمه پس از بحث و بررسی پیرامون موضوعات مطرح شده، مقرر شد جلسات کارشناسی در آزمایشگاه مرجع سلامت برگزار و در مورد چک لیست ارزیابی آزمایشگاه های تشخیص طبی، اظهار نظر نهایی انجام شود.

گفتنی است نشست های هم اندیشی امور آزمایشگاه های استان تهران بصورت ماهانه در یکی از معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران تشکیل می شود.

همچنین نشست مذکور در روز یکشنبه 24 آبان ماه در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.