• تاریخ انتشار : 1397/04/27 - 07:32

هفتمین جلسه ستاد تحول درمان استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارشد

معاونت درمان: معاونان درمان و هماهنگی و برنامه ریزی وزیر بهداشت با حضور در هفتمین جلسه ستاد تحول درمان استان تهران بر تلاش دانشگاه های علوم پزشکی در راستای اجرای اصول اساسی طرح تحول سلامت تأکید کردند.

در این جلسه که با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران و همچنین معاونان درمان و غذا و داروی این سه دانشگاه برگزار شد، مهمترین شاخص های عملکردی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در این نشست خواستار ارائه راهکارهای شفاف از سوی دانشگاه ها شد تا بر اساس آن در کمیته های تخصصی بالادستی تصمیمات اجرایی اثرگذاری اتخاذ شود.

روسا و معاونان دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران نیز با برشمردن برخی چالش های موجود، راهکارهای اجرایی خود را جهت حفظ و ارتقاء خدمات درمانی ارائه کردند.

گفتنی است تسریع در رسیدگی به وضعیت بیماران بستری در بخش اورژانس، اجرای گایدلاین های بالینی، استقرار نظام اقتصاد درمان و راهکارهای کنترل هزینه و افزایش بهره وری از جمله مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.