• تاریخ انتشار : 1401/08/18 - 09:01
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان برگزار می‌شود

هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان برگزار می‌شود

هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات در مرکز همایش‌های بین المللی رازی برگزار می‌شود.

معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان ۲۹تا ۳۰آبان ماه ۱۴۰۱به همراه جشنواره تقدیر از خیرین سلامت و پیشگامان ساخت بیمارستان برگزار خواهد شد.

دکتر علیرضا زالی، رییس کنگره از برگزاری این رویداد با هدف ایجاد عزم ملی برای هماهنگی نهادهای ذی‌ربط و افزایش مشارکت‌های مردمی در جهت ساخت و تجهیز بیمارستان‌های ایمن و تاب آور و پاسخگو با طراحی‌های نوآورانه خبر داد.

دکتر زالی در خصوص محورهای این کنگره عنوان کرد: رویکردهای جدید و تجربیات بین المللی سرمایه‌گذاری در صنعت سلامت (ساخت، تجهیز و بهره‌برداری)، بررسی چالش‌ها و راهکارهای افزایش مشارکت‌های مردمی، رویکردها و تکنولوژی‌های نوین مدیریت، طراحی، ساخت و تجهیز بیمارستان‌های دوستدار سالمند و مدیریت نگهداشت، انرژی و تاسیسات و بهداشت در بیمارستان‌های تخصصی از جمله محورهای این کنگره است.

به گفته رییس کنگره، رویکردها و تکنولوژی‌های نوین مدیریت طراحی و ساخت و تجهیز بیمارستان‌های هوشمند، تاب‌آوری بیمارستان‌ها در حوادث و بلایا از دیدگاه‌های مدیریتی، تجهیزات پزشکی و بهداشتی، طراحی و مدیریت بیمارستان‌ها از دیدگاه استانداردهای بهداشت محیط و حرفه‌ای و تجهیزات پزشکی نوین در بیمارستان‌های آینده از دیگر مباحثی است که در هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات مطرح می‌شود.

شایان ذکر است، در این رویداد رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، رییس و نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه مجلس، سازمان غذا و دارو، سازمان تامین اجتماعی، همچنین دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان، دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، انجمن کنترل عفونت، سازمان نظام مهندسی، سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی، شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیزات مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت مهندسین مشاور و پیمانکار و سایر دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی آموزشی و انجمن‌های علمی کشور حضور خواهند داشت.

همچنین در این کنگره، امتیاز بازآموزی برای متخصصان، مدیران و کارشناسان حاضر در کارگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده است.

برای اطلاع از شرایط و اقدام برای ثبت نام روی لینک‌ زیر کلیک کنید:

وب سایت : www.hospitalbuild.ir

ایمیل :  info@hospitalbuild.ir