• تاریخ انتشار : 1394/09/28 - 13:22

همایش دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در بیماران کلیوی توسط معاونت درمان برگزار شد

همایش دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در بیماران کلیوی توسط معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: همایش دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در بیماران کلیوی توسط واحد تغذیه تغذیه معاونت درمان در تاریخ 23 و 24 آذرماه در سالن همایش های مرکز پزشکی آموزشی درمانی شهید مدرس برگزار شد.

همایش مذکور با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت کارشناسان تغذیه مراکز جهت بهبود وضعیت تغذیه و رژیم غذایی بیماران کلیوی و کاهش مدت زمان بستری بیماران در بیمارستان برگزار شد؛ و دکتر حسین ایمانی دکترای تخصصی تغذیه بالینی و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بعنوان مدرس در این همایش حضور داشتند.

دکتر ایمانی در این همایش پیرامون نارسایی مزمن کلیه و مراحل آن، همودیالیز، دیالیز صفاقی، فهرست جانشینی مواد غذایی و نیازمندی های تغذیه یی در بیماران کلیه مطالبی را بیان کرد.

گفتنی است در طی این دو روز، کارگاه های عملی بعد از ارائه مطالب تئوری توسط دکتر ایمانی تشکیل و کارشناسان با انجام تمرین، سوالات و ابهامات خود را پیرامون مطالب تدریس شده برطرف کردند.

این همایش با حضور 62 نفر از کارشناسان تغذیه مراکز پزشکی آموزشی و درمانی، بیمارستان های دولتی و خصوصی و وابسته به ارگان تحت پوشش این دانشگاه تشکیل شد.