• تاریخ انتشار : 1395/09/20 - 11:42

همایش وحدت حوزه و دانشگاه ۲۱ آذر برگزار می شود

همایش وحدت حوزه و دانشگاه یکشنبه ۲۱ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۴ در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود

همایش وحدت حوزه و دانشگاه ۲۱ آذر برگزار می شود

روابط عمومی معاونت درمان: همایش وحدت حوزه و دانشگاه یکشنبه ۲۱آذرماه از ساعت ۸تا ۱۴در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.

بر اساس این گزارش  همایش وحدت حوزه و دانشگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت ا... رشاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خانواده شهید مفتح و جمعی از سخنرانان برجسته حوزه و دانشگاه، ویژه اساتید و اعضای هیات علمی برگزار خواهد شد.

در این راستا ازروسا، مسوولان نهاد نمایندگی دانشگاهها، مدیران حوزه های علمیه و حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان تهران دعوت می شود تا در این همایش حضور به هم رسانند.