• تاریخ انتشار : 1401/03/11 - 10:45
با حضور مدیران سازمان هلال احمر در معاونت درمان:

همکاری بین بخشی سازمان هلال احمر و معاونت درمان در بهبود خدمات به بیماران

همکاری بین بخشی سازمان هلال احمر و معاونت درمان در بهبود خدمات به بیماران

مدیران سازمان هلال احمر با حضور در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، راهکارهای توسعه خدمات بین بخشی با هدف بهبود خدمات درمانی را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران با سازمان هلال احمر استان تهران با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر احمدی معاون امور داوطلبان و جمعی از مدیران سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران و هلال احمر برگزار شد.

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه در ابتدای نشست ضمن تقدیر از حضور مدیران هلال احمر استان تهران، حمایت همه جانبه خود را از همکاری بین بخشی سازمان ها برای ارائه خدمات بهینه به بیماران و خانواده ایشان اعلام کرد.

وی با اشاره به اجرای پروژه سلامت یار و نقش آن در افزایش کیفیت ارائه خدمات در بیمارستانهای معین برنامه و افزایش رضایتمندی بیماران دریافت کننده خدمات پزشکی و پیراپزشکی، برنامه ریزی منسجم برای اجرای موفق تر پروژه سلامت یار را ضروری دانست.

دکتر احمد احمدی معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان تهران نیز در این نشست با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده وزارت بهداشت با جمعیت هلال احمر کشور، اظهار داشت: این تفاهم نامه برای توسعه خدمات بشر دوستانه  و داوطلبانه سلامت یاران به منظور حمایت از بیماران مراکز درمانی اجرا شده است.

معاون امور داوطلبان هلال احمر خاطرنشان کرد: اجرای برنامه سلامت یار گامی در جهت اجتماعی شدن نظام سلامت و بسیج نیروهای داوطلب متعهد و آموزش دیده، با هدف کاهش فرایند ارائه خدمت به بیمار و همراه وی است؛ و باید به درستی مدیریت شود.

شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خدمات سلامت یاران را، کمک به عنوان همراه بیمار، کمک به امور پذیرش همراهی بیماران نیازمند، راهنمایی و هدایت بیماران، کمک در امور بیمه گری و برگزاری جشن ها و غنی سازی اوقات فراغت بیماران و همکاران عنوان کرد.

وی افزود: طرح سلامت پس از اجرای آزمایشی این برنامه در دو بیمارستان شهر تهران قبل از همه گیری بیماری کرونا، مجددا با عادی شدن شرایط بیماری کرونا، در 5 بیمارستان، مهدیه، اختر، طبی کودکان، روانپزشکی رازی و سوختگی شهید مطهری در حال اجرایی شدن است.

در این نشست که در روز یکشنبه 8 خردادماه سال جاری برگزار شد، مدیران و مسئولین سازمان جمعیت هلال احمر و معاونت های درمان سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران به بررسی مسائل و راهکارهای اجرایی موفق این برنامه پرداختند.

گفتنی است در این نشست معاون فنی درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، رئیس اداره عضویت و مشارکت های مردمی استان تهران مدیران خدمات درمانی و بیمارستانی سه دانشگاه، برخی از مسئولین داوطلبان شهرستان ها، مسئولین اداره مددکاری اجتماعی و مدیران و مسئولین مددکاری اجتماعی بیمارستان های مهدیه، مرکز طبی کودکان، سوانح سوختگی شهید مطهری و روانپزشکی رازی و اختر نیز حضور داشتند.