• تاریخ انتشار : 1400/06/29 - 09:24
معاونت درمان با همکاری گروه مامایی دانشگاه برگزار کرد:

وبینار آموزشی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان ویژه همکاران ماما

وبینار آموزشی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان ویژه همکاران ماما

وبینار آموزشی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان بصورت تئوری و عملی در قالب کارگاهی ویژه پرسنل مامایی شاغل در بیمارستان های دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه آموزشی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان توسط اداره مامایی معاونت درمان و با همکاری گروه مامایی  دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد. کارگاه مذکور با حضور 20 نفر از پرسنل مامایی شاغل در مراکز دانشگاهی به مدت دوهفته از تاریخ 13/06/1400 لغایت 24/06/1400 تشکیل شد.

خانم دکتر زهرانی دکترای بهداشت باروری عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس کلاس های آمادگی برای زایمان پیرامون سرفصل های  اهمیت بارداری و زایمان و اندوکرینولوژی زایمان، مکانیسم های درد و انتقال درد، اصلاح وضعیت در بارداری، اختلال وضعیت در بارداری، وضعیت های مختلف لیبر و زایمان را ارائه نمودند. سرکار خانم دکتر علم الهدی عضو هیات علمی دانشگاه سرفصل های اصول و اهداف کلاس های آمادگی برای زایمان، اصول تدریس به بزرگسالان، زایمان فیزیولوژیک، مدیریت ذهن، جلسات مادران و تمرینات عضلانی و اسکلتی مطالبی را آموزش داد.

همچنین خانم دکتر صدیق از استادان دانشگاه و عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی نیز پیرامون سرفصل های ماساژ و طب فشاری در بارداری و زایمان،توانبخشی بعد از زایمان، اختلالات لیبر و زایمان و راهکارها، تن آرایی و تکنیک های تنفسی و نقش همراه و برخی از جلسات مادران مطالبی را ارائه و تدریس کرد.

در خاتمه، دوره عملی کارگاه مذکور در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش تشکیل شد. و پس از آزمون از همکاران، مدرک 60 ساعته دوره تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان صادر میشود