• تاریخ انتشار : 1399/07/09 - 14:14
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

وبینار با موضوع « فناوری در خدمت درمان » برای فعالان حوزه درمان و فناوری برگزار می شود

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مدیریت توسعه نوآوری و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ترویج فرهنگ همکاری میان فناوران و تیم درمان وبیناری با موضوع « فناوری در خدمت درمان » برگزار می کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، وبینار مذکور با حضور رئیس و مدیران و متخصصین بیمارستان های آیت اله طالقانی، مسیح دانشوری، شهدای تجریش، امام حسین (ع)، لقمان حکیم و شهید مدرس و چندین شرکت فعال در حوزه فناوری در روز سه شنبه 15 مهرماه از ساعت 14 الی 16 بصورت مجازی برگزار می شود.

وبینار مذکور با هدف ترویج فرهنگ همکاری میان فناوران و تیم درمان و یاری رسانی به صنعت سلامت کشور در شرایط کنونی توسط مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه برنامه ریزی و هماهنگ شد.

شایاان ذکر است شرکت برای عموم فعالان حوزه درمان کشور و فناوران علاقه مند به فعالیت در این حوزه رایگان است. به همین منظور علاقه مندان به حضور در این رویداد می توانند با شماره 09100046370 از طریق واتس آپ مکاتبه و ثبت نام کنند.